Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Veiling van Professionele desinfectie handlotion voor beroepsmatig, industrieel en consumenten gebruik (vaste prijs: 8,25 per liter) - Prijsopdrijving wordt Niet geaccepteerd, het 1e bod resulteert in een gunning aan de eerste bieder

Een inbrengende partij heeft zijn bestaande productielijnen wegens Corona ten koste van bedrijfscontinuïteit moeten sluiten. Vanwege de grote vraag naar desinfectiemiddel en omdat de bedrijfsruimte zich hier voor leent is vanaf vorige week overgegaan tot het produceren en toeleveren van professionele desinfectiemiddel ten behoeve van ziekenhuizen, apotheken, politie, overige vitale instanties en belanghebbenden om bij te dragen aan de vraag. Deze partijen worden actief benaderd en bevoorraad. Het betreft grootverpakkingen waardoor het desinfectant alleen verkrijgbaar is in 1 liter flessen met dop (zonder spuitkop). Het middel is ondertussen geleverd aan meerdere ziekenhuizen; politiebureaus etc. Voorlopig is er voorraad genoeg voor overige belanghebbenden. Als de situatie anders wordt dan zullen vitale instanties voorrang krijgen. De desinfectielotion is gebaseerd op Natriumhypochloriet ter bestrijding van bacteriën, gisoten en virussen en is voor professioneel en consumenten gebruik. Er wordt voorlopig genoeg geproduceerd om aan de vraag voor ziekenhuizen en overige vitale instanties te voldoen. Als er tekort ontstaat krijgen deze instanties voorrang. Prijs is vast, er worden geen veilingkosten in rekening gebracht en prijsopdrijving wordt niet geaccepteerd. Gratis weggeven zou helemaal fantastisch zijn, dit bedrijf met 15 man personeel mag echter hopen dat het zelf de crisis overleeft. Wellicht ken je instanties die belang hebben. Mailen via de servicedesk mag ook. De prijs van 1 liter handlotion is 8,25 euro, verkoop per 1 doos van 8 flessen, 2 dozen van 8 flessen (16), 3 dozen van 8 flessen (24), 4 dozen van 8 flessen (32), 5 dozen van 8 flessen (40), 10 dozen van 8 flessen (80), 30 dozen van 8 flessen (halve pallet) of 60 dozen van 8 flessen (hele pallet). Prijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief BTW. Attentie: fles kan afwijken van de foto, inhoud en functionaliteit zijn gelijkwaardig.

Locatie veiling:
Surhuisterveen (Friesland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 31 maart 10:45
Sluiting veiling vanaf:
woensdag 1 april 18:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
ProVeiling
ProVeiling.nl veilt dagelijks roerende zaken uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland