Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Online woning en bedrijfspand veilingen

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online woning en bedrijfspand veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online woning en bedrijfspand veilingen.

 
 

Filters:  

Er zijn 14 veilingen gevonden.

Online veiling van tiny houses, werkbanken, (diesel) generatoren en gereedschappen te Houtigehage.

Locatie:
Houtigehage 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:

Tiny houses, massage stoelen, (diesel) generatoren en gereedschappen

Locatie:
Houtigehage 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:

Online executieveiling in opdracht van de beslaglegger van de Karel du Jardinstraat 33 te Amsterdam.

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de verblijfsruimte op de derde verdieping, plaatselijk bekend 1072 SG Amsterdam, Karel du Jardinstraat 33 en 35, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V, complexaanduiding 12162-A, appartementsindex 14, uitmakende het dertig/tweehonderdste (30/200ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw, zijnde het perceel grond met de zich daarop bevindende opstallen, plaatselijk bekend 1072 SG Amsterdam, Karel du Jardinstraat 33 en 35, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend als gemeente Amsterdam, sectie V, nummer 3940, groot vijfhonderd tachtig vierkante meter (580 m2),

Bekijk hier de veiling: https://bit.ly/42EwmEq

Locatie:
Amsterdam 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Een perceel grond met de daarop gelegen opstallen, plaatselijk bekend Hengelosestraat 20 te (7561 SG) Deurningen, kadastraal bekend gemeente Weerselo, sectie M, nummer 3236, groot drieënvijftig aren veertig centiare, welk perceel (gedeeltelijk) is belast met een drietal zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5, lid 3 van de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van De Staat (Defensie), Coteq Netbeheer B.V. en Gasunie Transport Services B.V.;

Bezichtigingen zijn mogelijk, enkel echter op afspraak met de makelaar. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met de makelaar opnemen via het telefoonnummer: +31(0)53 485 22 44 of p.rotteveel@snelderzijlstra.nl

Bekijk hier de veiling: https://bit.ly/44jAbjI

Locatie:
Deurningen 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Harnzertrekwei 3 te Dronryp.

De huidige bestemming van het Registergoed is conform het bestemmingsplan bedrijventerrein. Verwezen wordt naar de Bijzondere veilingvoorwaarden, het bestemmingsplan met bijlage. (zie hiervoor de gepubliceerde stukken).

De bedrijfswoning met ondergrond en aanbehoren, staande en gelegen te 9035 AV Dronryp, plaatselijk bekend Harnzertrekwei 3, kadastraal bekend gemeente Dronrijp, sectie E, nummer 129, groot eenduizend vijfentachtig vierkante meter (1.085m2).

Locatie:
Dronryp 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Online veiling in opdracht van de eigenaar van de Lange Dreef 8 te Vianen.

Het betreft hier een zelfstandig gerenoveerd kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen en afzonderlijke bedrijfsruimte. De begane grond en de 1e verdieping zijn reeds verhuurd.

Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Hagen’ te Vianen. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich vooral aan de diversiteit aan bedrijfspanden in combinatie met kantoorruimte, showrooms, groothandelsbedrijven, distributiecentra en daarnaast enkele vrijstaande kantoorgebouwen.

Bereikbaarheid:
Vianen is dankzij de centrale ligging in het land, op het kruispunt van de snelwegen A2 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. De kantoorruimte is eenvoudig bereikbaar vanaf de rijksweg A2 middels afslag 11 en de rijksweg A27 middels afslag 27. Daarnaast is het object goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object.

Totale vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt ca. 6.175 m² v.v.o., als volgt verdeeld:
- Ca. 2.628 m² v.v.o. kantoorruimte;
- Ca. 3.547 m² v.v.o. bedrijfsruimte.

Huursituatie:
Het kantoorgebouw is deels verhuurd aan 7 verschillende huurders. Verdeeld over de begane grond, 1e verdieping en de bedrijfshal. De totale huuropbrengst betreft € 348.055 ex. BTW.

Servicekosten:
€ 35,= per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting als voorschot op de kosten voortvloeiende vanuit de levering van zaken en diensten.

Parkeergelegenheid:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Energielabel:
Voor dit object geldt een labelklasse C.
Het energielabel is geldig tot 20 december 2032.

Kadastrale gegevens:
Het kantoorgebouw gelegen aan de Lange Dreef 8 te 4131 NH Vianen, kadastraal bekend gemeente Hagestein sectie D nummer 143, groot drie en zeventig are en een zeventig centiare (73.71 a);

Gebruikssituatie:
Dit object is deels verhuurd. De begane grond en de 1e verdieping zijn reeds verhuurd.

Het is mogelijk om dit object te bezichtigen op maandag 5 juni tussen 13:00 uur en 14:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate via 033 - 808 02 62 of per mail.

Locatie:
Vianen (Vianen) 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Online executieveiling in opdracht van de beslaglegger van de Begoniastraat 27 te Putte.

Het perceel grond met de zich daarop eventueel bevindende opstallen, plaatselijk bekend 4645 CA Putte, Begoniastraat 27, kadastraal bekend gemeente Putte, sectie B, nummer 2641, groot driehonderdvierennegentig vierkante meter (394 m2).

Locatie:
Putte 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Online veiling in opdracht van de eigenaar van de Singel 77A te Amsterdam.

Bedrijfsruimte gelegen op de begane grond met bestemming prostitutie. De bedrijfsruimte telt één te verhuren raam.
Het object is momenteel in gebruik ten behoeve van (raam)prostitutie.

Kadastrale gegevens:
Het bedrijfsobject, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie F nummer 1195.

Bestemmingsplan:
Het kadastrale perceel behoort tot het deels in werking zijnde bestemmingsplan Postcodegebied 1012 Gemeente Amsterdam (vastgesteld 2015-02-25). Het object heeft de enkelbestemming Gemend - 1 – en de dubbelbestemming Waarde – Archeologie 2 en Cultuurhistorie.

Het te veilen object heeft de functieaanduiding prostitutie.

Verkoper heeft kennis genomen van de huurovereenkomst(en) die staan vermeld in het artikel Gebruikssituatie en op aanvraag beschikbaar zijn.

Indeling:
Entree aan de voorzijde met één kamer aan de voorgevel voorzien van een rolluik en een achtergelegen badkamer voorzien van een wasbak en bubbelbad. De badkamer is vrij recent gerenoveerd.

Locatie:
De bedrijfsruimte ligt aan het Singel op een toplocatie, gelegen tussen de Spuistraat en Langstraat en op loopafstand van de Noordermarkt, de 9-straatjes, diverse horecagelegenheden. Vele en goede ov-verbindingen, ca. 3 minuten loopafstand van een tramhalte en ca. 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Vergunning:
De vergunning voor het exploiteren van een prostitutiebedrijf is verleent door de Burgemeester van Amsterdam. De (geanonimiseerde) vergunning is op aanvraag beschikbaar. Volgens opgave van de houder van de huidige exploitatievergunning is deze vergunning overdraagbaar. De huidige vergunning is geldig tot 1 september 2024. Daarna dient deze opnieuw te worden aangevraagd door de exploitant. De aanvrager van de exploitatievergunning wordt ten alle tijden getoetst conform de Wet Bibob.

Energielabel:
Het betreft hier een Rijksmonument. Voor monumenten is een energielabel niet verplicht. Eigenaren kunnen een monument in de verkoop doen zonder energielabel bij verkoop. Het energielabel voor dit Rijksmonument is dan ook niet voorhanden.

Het is mogelijk om dit object te bezichtigen op woensdag 31 mei tussen 09:00 uur en 10:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate via 033 - 808 02 62 of per mail.

Locatie:
Amsterdam 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Online veiling in opdracht van de eigenaar van de Geweerstraat 3 te Haarlem.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 16 juni 2023 van 10:00 tot 11:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate.

Te koop wordt aangeboden deze sfeervolle hoekwoning gelegen aan de Geweerstraat 3 te Haarlem. De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 100 m2 en is gebouwd omstreeks 1900.

Indeling:
Begane grond:
Entree via de voorzijde van de woning. Middels de gang is er toegang tot de meterkast, een ruime toiletruimte en de woonkamer. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning.

1e verdieping:
Via een vaste trap zijn er op de 1e verdieping een tweetal slaapkamers. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer met een toilet.

Zolder:
De zolder is toegankelijk via een vlizotrap en kan gebruikt worden t.b.v. opslagruimte.

Buiten:
De tuin ligt grotendeels op het westen en is omringd door een houten schutting.

Kadastrale gegevens:
Het recht van eigendom met betrekking tot het woonhuis met erf en toebehoren gelegen te 2014 JB HAARLEM, Geweerstraat 3, kadastraal bekend gemeente HAARLEM II, sectie S, nummer 904, ter grootte van een are (1 a).

Bezichtigen:
Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 16 juni 2023 van 10:00 tot 11:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate.

Energielabel:
De woning beschikt over een energielabel F en is geldig tot 07-04-2026.

Locatie:
Haarlem 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Online veiling in opdracht van de eigenaar van de Nachtegaalstraat 61 te Haarlem.

Te koop wordt aangeboden deze ruime tussenwoning gelegen aan de Nachtegaalstraat 61 te Haarlem. De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 90m2 en is gebouwd omstreeks 1920.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 16 juni 2023 van 13:00 tot 14:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate.

Indeling:
Begane grond:
Entree via de voorzijde van de woning. Middels de gang is er toegang tot de trap naar de 1e verdieping, de woonkamer, een toiletruimte. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Er bevindt zich tevens een badkamer op de begane grond.

1e verdieping:
Via een vaste trap bevinden zich op de 1e verdieping een woonkamer met keuken. Tevens bevindt zich op deze verdieping een badkamer met een toilet.

2e verdieping:
Via een vaste trap bevinden zich op de 2e verdieping een woonkamer met keuken. Tevens bevindt zich op deze verdieping een badkamer met een toilet.

Buiten:
De tuin ligt grotendeels op het noord - oosten en heeft een separate toegang aan de achterzijde van het perceel.

Kadastrale gegevens:
Het recht van eigendom met betrekking tot het woonhuis met ondergrond, schuur, erf en tuin gelegen te 2025 VH Haarlem, Nachtegaalstraat 61, kadastraal bekend gemeente Schoten, sectie B, nummer 16262 ter grootte van negentig centiare (90 ca).

Bezichtigen:
Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 16 juni 2023 van 13:00 tot 14:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate.

Energielabel:
De woning beschikt over een energielabel F en is geldig tot 30-09-2026.

Locatie:
Haarlem 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de kavels met deels verhuurde opstallen gelegen aan het Wilmersdorf 47 & 49, Landdrostlaan 45 & 49, Gladsaxe 45 & 51 te Apeldoorn.

Kadastrale gegevens
Stad: Apeldoorn
Sectie en Nummer: AC 3187 & 6734
Kadastrale oppervlakte: 22.168 m²
Eigendomssituatie: Volledig eigendom

Commerciële omschrijving
De zes objecten en verschillende opstallen gelegen op eigen grond bevinden zich op percelen grond ter grootte van in totaal 22 168 m². De kantoor- bedrijfsgebouwen zijn in totaal ca 14.209 m² v.v.o. groot (niet conform NEN 2580 Verder zijn er op het terrein 191 parkeerplaatsen aanwezig.

De locatie van de objecten is goed. Zo zijn ze goed gelegen ten opzichte van de op en afritten van de A1 en is er een goede aansluiting op de A50 richting
Arnhem - Zwolle.

Momenteel wordt ca 11.831 m² van de in totaal ca 14.209 m² verhuurd aan een vijftal huurders met een totale jaarlijkse huurstroom van EUR 860.727,70
te vermeerderen met btw. Voor meer informatie met betrekking tot de huursituatie verwijzen wij u door naar de brochure hoofdstuk 3 “Huurgegevens\".

Voor meer informatie m.b.t kijkdagen, de deadline voor het indienen van de onderhandse bieding en datum van de openbare veiling verwijzen wij u door
naar de brochure hoofdstuk 6 “Verkoopproces\".

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot bovenstaande propositie verwijzen wij u graag naar de inhoud van het Investment Memorandum en de
online dataroom.

Gebruikssituatie
Dit object is deels verhuurd.

Het is mogelijk om dit object te bezichtigen op woensdag 7 juni om 14.00 uur of op vrijdag 30 juni om 14.00 uur. Voor de kijkdagen is aanmelding bij de makelaar verplicht. U kunt zich aanmelden via ronald.nuijt@springrealestate.com of jelle.vanderniet@springrealestate.com.

Voor vragen over deze verkoop kunt u terecht bij:
Spring Real Estate
Dhr. R. (Ronald) Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 658 95 98
e-mail: ronald.nuijt@springrealestate.com

Locatie:
Apeldoorn 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Eigendom van de voormalige korenmolen, GoodMills, Dampferweg 4, 17126 Jarmen

Locatie:
Jarmen 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling sluit over:

Openbare veiling in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf van de huurrechten van 27 benzinestation locaties verspreidt over Nederland.

Dit is de aankondiging van de live veilingen inzake de huurrechten van 27 benzinestations. Deze live veilingen gaan plaatsvinden op woensdag 13 september 2023 in het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade.

Voor de volledige lijst met benzinestations wordt u doorverwezen naar de online dataroom.

Veiling huurrechten benzinestations
Op 31 juli 2005 is de Wet tot veiling van bepaalde verkooppunten van motorbrandstoffen (in deze brochure verder aan te duiden als: de Wet) in werking getreden. Het doel van de Wet is het vergroten van de prijsconcurrentie op, en het verruimen van de toetredingsmogelijkheden tot de markt van de verkoop van motorbrandstoffen langs wegen in beheer bij het Rijk. Deze doelen vloeien voort uit het project getiteld Marktwerking, Deregulering en Wetgevingskwaliteit (MDW) Benzinemarkt. De overheid beoogt met de Wet deze doelen te bereiken door het huurrecht voor een periode van 15 jaren op alle locaties (circa 250) voor een verkooppunt van motorbrandstoffen (verder: benzinestation) langs rijkswegen aan de hand van een vastgesteld schema te veilen.

De veiling zal openbaar, objectief, transparant, en niet-discriminatoir zijn, en voldoen aan de eisen van nationaal en Europees recht. Met de partij die op de veiling het hoogste bod op een huurrecht uitbrengt, zal een huurovereenkomst worden gesloten.

Als de bestaande wederpartij van de Staat niet zelf het hoogste bod uitbrengt, komt de opbrengst van de eerste ronde van de veiling van het huurrecht ten goede aan de bestaande wederpartij.
Als de bestaande wederpartij zelf de hoogste bieder is, betaalt deze in de eerste ronde het verschil tussen het hoogste bod en het op één na hoogste bod, met een maximum van 30% van het eigen bod, aan de Staat.
De opbrengst van locaties die in de tweede ronde worden geveild, komt volledig ten goede aan de Staat.

Bij deze eenentwintigste veiling worden totaal zevenentwintig locaties geveild. Zeventien locaties worden voor het eerst geveild, deze locaties worden aangeboden in Ronde 1. Tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet), deze locaties worden aangeboden in Ronde 2. De veiling vind plaats op 13 september 2023.

Veilingvolgorde
De volgorde waarin de huurrechten van de locaties worden geveild, zal de notaris bij loting vaststellen op dinsdag 29 augustus 2023 om 11.00 uur, op het kantoor van de Notaris. De loting is openbaar en kan op verzoek worden bijgewoond. De uitslag van de loting wordt gepubliceerd op de website van het Rijksvastgoedbedrijf.

Locatie:
Den Haag 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Let op! Deze veiling is geannuleerd in verband met verkoop krachtens art 3:268 lid 2 B.W. jo art 548 Rv. Zitting Rechtbank Utrecht 28 mei 15.30 uur.VeilingnotarisCMS Derks Star Busmann N.V.mr. Isabelle BalvertNewtonlaan 2033584 BH UtrechtTelefoon: +31 30 2121602Fax: +31 30 2121226 Dit dossier is in behandeling bij mw. E.C. Ruiter-Overbeeke.e-mail: ineke.ruiter@cms-dsb.com

Locatie:
Houten 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling start over:
Stuur mij een e-mail zo gauw er nieuwe online veilingen bekend zijn.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland