Actuele informatie over faillissementen en surseances

Online woning en bedrijfspand veilingen

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online woning en bedrijfspand veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online woning en bedrijfspand veilingen.

 
 

Filters:  

Er zijn 5 veilingen gevonden.

MakelaarDeze verkoop wordt begeleid door onderstaande makelaar:BVA Auctions Real EstateDhr. K. van AsseltKryptonweg 83812 RZ AmersfoortTelefoon: +31 (0)33 - 202 29 05e-mail: vastgoed@bva-auctions.comIndien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.VeilingvoorwaardenOp deze veiling zijn de volgende veilingvoorwaarden van toepassing:AVVIVV 2013 BiedprotocolVoor deelname aan deze veiling dient u zich te registreren.Klik hier voor informatie over biedmethodiek zoals beschreven in het biedprotocol.

Locatie:
Kings River Township 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling sluit over:

Online veiling Glastuinbouw, sierteelt systemen, WKK, lampen, irrigatiesystemen demontabele loodsen en meer te de Lier.

Locatie:
De Lier 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling start over:

Openbare onderhandse biedmogelijkheid in opdracht van de eigenaar van de Geerepassage 1,3, 5, 6, 7, 8, 12 en 14, Lange Geere 5, 7 en 149 te Middelburg.

Locatie:
Middelburg 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling sluit over:

Openbare onderhandse biedmogelijkheid in opdracht van de eigenaar van de Stationsplein 9 te Goes.

Locatie:
Goes 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling sluit over:

Let op! Deze veiling is geannuleerd in verband met verkoop krachtens art 3:268 lid 2 B.W. jo art 548 Rv. Zitting Rechtbank Utrecht 28 mei 15.30 uur.VeilingnotarisCMS Derks Star Busmann N.V.mr. Isabelle BalvertNewtonlaan 2033584 BH UtrechtTelefoon: +31 30 2121602Fax: +31 30 2121226 Dit dossier is in behandeling bij mw. E.C. Ruiter-Overbeeke.e-mail: ineke.ruiter@cms-dsb.com

Locatie:
Houten 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling start over:
Stuur mij een e-mail zo gauw er nieuwe online veilingen bekend zijn.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland