Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Handig én opvallend: de kracht van unieke bedrukte tassen

Door:
FaillissementsDossier.nl
  |  21 maart 2024
Wij worden helemaal gelukkig van een mooie tas, hoe zit dat met jou? Wist je dat je ook tassen als reclameobject kunt inzetten? Bedrijven zijn dol op dit idee. Als je tassen laat bedrukken kun je namelijk een indruk bij de klant achterlaten waardoor ze jou niet snel zullen vergeten. De mogelijkheden zijn onbeperkt! We hebben een aantal voorbeelden verzameld waarom bedrukte tassen zo fantastisch zijn.

Wandelende reclame

Het klinkt misschien vreemd een “wandelende reclame”, maar dat is het juist wel. Waar jij heen gaat, gaat je tas ook heen. Daarmee kun je veel meer mensen bereiken. Zo’n unieke tas met eigen logo of bedrijfsmerk valt wel op op straat. Het leukste is dat je ze in verschillende kleuren kunt krijgen. Word je al enthousiast?

Goodiebags

Sta jij zo nu en dan op een beurs? Dan is het uitdelen van een bedrukte tas een perfect idee. Op een beurs zie je vaak veel verschillende bedrijven die allemaal een eigen gepersonaliseerd cadeautje hebben om uit te delen. Is het dan niet handig dat jij de redder in nood bent met een tas waar ze alles in kunnen doen. Dus is het niet alleen stijlvol en opvallend, maar ook praktisch en daar houden mensen van.

Milieuvriendelijk!

Dit is misschien wel een van de beste eigenschappen van dit product; zijn rol in de wereld van duurzaamheid. Wij zijn echt helemaal klaar met die plastic wegwerptasjes, en jij? Dan komt dit toch goed van pas. Herbruikbare tassen als alternatief en helpen bij het verminderen van afval. Zo verspreid je niet alleen je boodschap, maar draag je ook bij aan een schonere planeet.

Jouw eigen stijl

Gelukkig hoef je geen eigen bedrijf te hebben om een statement te maken. Ze zijn ook geweldig om je eigen stijl te laten zien. Zet er anders een leuke foto of speciale boodschap op. Je kunt in ieder geval een tas vinden die helemaal bij jou past en vervolgens ontwerpen zoals je wilt. Voel je de creativiteit al opborrelen? Uiteindelijk zijn ze een verlengstuk van jezelf; overal een unieke boodschap meenemen.

Als je geïnspireerd bent en zeker weet dat je dit wilt doen, neem dan even een kijkje bij Drukzo.nl. Er is zoveel mogelijk en er zijn allerlei must-have items voor iedereen die op zoek is naar een handige en opvallende manier om jezelf (of bedrijf) te laten zien. Succes!


Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland