Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Woonschip De Deugniet te Andel

Online executieveiling in opdracht van de beslaglegger van het Woonschip 'De Deugniet' te Andel.Openbare verkoop ex. artikel 514 e.v. Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering.VeilingnotarisVan der Stap Notarissendhr. mr. M.R.H. (Meindert) KransPostbus 24503000 CL RotterdamTelefoon: +31 (0) 88 - 188 00 16Fax: +31(0)88 - 188 00 01Dit dossier is in behandeling bij mw. A.J. (Alexandra) de JelE-mail: veiling@vdstap.comVeilingvoorwaardenOp deze veiling zijn de volgende veilingvoorwaarden van toepassing:AVVESI 2014Bijzondere VeilingvoorwaardenBiedprotocolVoor deelname aan deze veiling dient u zich te registreren en te legaliseren. Klik hier voor informatie over biedmethodiek zoals beschreven in het biedprotocol.KostenDe Koper is naast het geboden bedrag de volgende kosten verschuldigd:- Veilingkosten ter hoogte van Eur 16134,10 incl. BTW (dit bedrag wordt tijdens het bieden automatisch bij uw bieding opgeteld) - Belastingen- 1% inzetpremie ten laste van koperZie voor de specificatie van de kosten het onderstaande overzicht:KostenoverzichtInzetpremieVoor deze veiling geldt de volgende inzetpremie: 1% inzetpremie ten laste van koper.Deze premie wordt berekend over het hoogst geboden bedrag tijdens de inzet en wordt uitgekeerd aan de hoogste bieder bij inzet, tenzij de inzetter ook de koper is. Lees verder de veilingvoorwaarden voor de exacte regeling. Deze premie wordt niet getoond tijdens het biedproces.BezichtigingHet is mogelijk om dit object op afspraak te bezichtigen.

Locatie veiling:
Andel (Noord-Brabant)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 23 april 10:30
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 23 april 10:45
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland