Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Complete inventaris en voorraad faillissement Comforttrends B.V. en Wepaq B.V.

Online faillissementsveiling in opdracht van de heer mr. S.M.P. Jacobs q.q. curator van Ten Advocaten N.V. te Waalwijk van kantoorinventaris, waaronder: computers, printers, handscanners, archiefkasten, conferentietafels en stoelen, Salora televisie, Balie uitgifte counters, magazijnstellingen, lockerkasten, enveloppen vulmachine, fotobooth met 2 gogox flashlights op stand, Yealink telefoontoestellen, digitale weegschaal, Yura espressomachine alsmede de voorraad bestaande uit een zeer breed scala aan producten afkomstig uit de faillissementen van Comforttrends B.V. en Wepaq B.V. te Rijen.

Locatie veiling:
Rijen (Noord-Brabant)
Start online veiling:
vrijdag 29 juli 15:56
Sluiting veiling vanaf:
vrijdag 12 augustus 09:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland