Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Personen- en bedrijfsauto’s te Spijkenisse

In deze veiling wordt er per kavel een Handling-Fee van 150 euro berekend. Omdat de auto's standaard in deze veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto's persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen, deze dient u zelf aan te stellen. Ten behoeve van de inspectie moet een speciale afspraak worden gemaakt via info@venduonline.nl. In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.   Over deze veiling. I.v.m. het sluiten van de showrooms biedt BVA-Automotive u toch een mogelijkheid aan om veilig online een auto te kopen.  Let op, garantie in deze veiling is optioneel! U heeft al garantie vanaf €175,-.    Mail naar info@venduonline.nl voor een prijsopgave voor garantie op de auton naar uw keuze. De garantie is voor de meeste auto's van toepassing tot 8 jaar en een kilometerstand tot 150.000 km. Zie garantievoorwaarden.   Wanneer u kiest voor garantie heeft u 6 maanden zekerheid. Lees de folder goed of/en welke dekking van toepassing is op uw kavel.    Heeft u een eigen auto? Deze kunnen wij van u inkopen. Mail voor een inkoopvoorstel of voor het veilen van uw auto naar info@venduonline.nl.   Het is mogelijk om uw gekochte auto van een nieuw APK te laten voorzien, de kosten hiervoor bedragen €149,- .  

Locatie veiling:
Spijkenisse (Zuid-Holland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 1 juni 17:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 14 juni 20:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland