Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Youngtimers & Specials te Uithoorn

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met Classic Car Auctions in opdracht van diverse particuliere en zakelijke verkopers. Classic Car auctions biedt op hun site meer informatie over de auto's in deze veiling. Ook als u zelf uw klassieker wilt verkopen bent u bij hen aan het juiste adres. Bezoek de site van Classic Car Auctions Bekijk ook deze veilingen in Uithoorn Exclusive & Sports Cars te Uithoorn Classic Cars te Uithoorn Unieke Ducati Collectie te Uithoorn Omdat de kavels in deze veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto's persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen. I.v.m. de aangescherpte maatregelen kunt u alleen gebruik maken van de kijkdag indien u een afspraak heeft gemaakt. Aanmelden voor de kijkdagen is verplicht. Meld u via deze link aan voor de kijkdag. U kunt een tijdslot kiezen op de kijkdagen zoals die bij de veiling vermeld staan. Helaas zijn wij genoodzaakt om de afspraken te limiteren tot maximaal 60 minuten per bezoek. Het is niet toegestaan om met meerdere mensen langs te komen. Graag uw begrip hiervoor. Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen, deze dient u zelf aan te stellen. Ten behoeve van de inspectie kan desgewenst een speciale afspraak worden gemaakt. Als gevolg van de maatregelen omtrent het Coronavirus willen wij u laten weten dat het mogelijk blijft om te bieden in de online veilingen. De factuur van de auto(‘s) dient u na gunning per bank te voldoen binnen de aangegeven betalingstermijn. Daarnaast bieden wij aan om binnen Nederland voor € 150,- (inc. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie en het aanmelden van het transport. In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Locatie veiling:
Uithoorn (Noord-Holland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
woensdag 23 december 17:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 25 januari 20:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland