Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Notarishuis Arnhem Online Only Free Delivery

Op 6 april organiseert Notarishuis Arnhem een veiling die volledig online zal plaatsvinden.Scroll en klik door de ruim 300 kavels en ontdek de kleinere objecten als schilderijen en tekeningen, klokken, sculpturen porselein en aardewerk, koper en tin, goud en zilver en nog veel meer.Zonder kijkdagen, maar mèt gratis thuisbezorgingDe online veiling sluit maandagavond 6 april, vanaf 19.00 uur.✓ Gratis bezorging in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).✓ Betaal uiterlijk binnen 2 dagen na sluiting eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving.

Locatie veiling:
(Online) (Groningen)
Start online veiling:
vrijdag 27 maart 15:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 6 april 19:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland