Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Surhuisterveen, De Buizerd 17

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de De Buizerd 17 te Surhuisterveen.Openbare verkoop ex. art. 3:268 BW juncto 3:254 BW.NotarisCMS Derks Star Busmann N.V. Amsterdammr. I.M.B. BalvertParnassusweg 7371077 DG Amsterdam Telefoon: +31 (0) 20 - 301 62 81Fax: +31(0)20 - 301 63 33 Dit dossier is in behandeling bij mw. I. (Ineke) Ruiter-OverbeekeE-mail: Ineke.Ruiter@cms-dsb.comMakelaarDeze verkoop wordt begeleid door onderstaande makelaar:Kinneging en HeijerDhr. H. (Herman) HeijerDerde Kostverlorenkade 331054 TR AmsterdamTelefoon: 020 - 589 30 10e-mail: info@khmakelaardij.nlOnderhandse biedingenHet is mogelijk om tot en met 08-04-2019 een onderhands bod uit te brengen bij de veilingnotaris. Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen (PDF). VeilingvoorwaardenOp deze veiling zijn de volgende veilingvoorwaarden van toepassing:AVVE 2017Bijzondere VeilingvoorwaardenBiedprotocolVoor deelname aan deze veiling dient u zich te registreren en te legaliseren. Klik hier voor informatie over biedmethodiek zoals beschreven in het biedprotocol.KostenDe Koper is naast het geboden bedrag de volgende kosten verschuldigd: Veilingkosten ter hoogte van Eur 5399,19 incl. BTW (dit bedrag wordt tijdens het bieden automatisch bij uw bieding opgeteld) OverdrachtsbelastingZie voor de specificatie van de kosten het onderstaande overzicht:KostenoverzichtInzetpremieVoor deze veiling geldt de volgende inzetpremie: 1% inzetpremie ten laste van verkoper.Deze premie wordt berekend over het hoogst geboden bedrag tijdens de inzet en wordt uitgekeerd aan de hoogste bieder bij inzet, tenzij de inzetter ook de koper is. Lees verder de veilingvoorwaarden voor de exacte regeling. Deze premie wordt niet getoond tijdens het biedproces.Belangrijke informatieRegistreren en legaliserenVoor het registreren dient u eerst een account aan te maken op deze website (zie rechtsboven in deze pagina).Om uw registratie volledig te maken dient u een registratieverklaring in te vullen en deze te laten legaliseren door een notaris. Op deze wijze wordt u/uw organisatie gekoppeld aan het door u aangemaakte account.Deze legalisatie kan door alle notarissen in Nederland worden gedaan, tegen een (kleine) vergoeding. Klik hier voor een overzicht met notarissen waar u zich gratis kunt laten legaliseren voor dit platform.Indien u zich voor een andere veiling reeds heeft geregistreerd, dan hoeft dit niet nogmaals.Extra informatieLet op! Indien in de laatste drie minuten voor het sluiten van de inzetfase een bod wordt uitgebracht dan wordt de inzetfase met twee minuten verlengd.Let op! Op iedere veiling zijn veilingvoorwaarden van toepassing, die staan vermeld op het tabblad veilinginformatie. Lees deze (algemene en bijzondere) veilingvoorwaarden voorafgaand aan de veiling zorgvuldig door en neem bij eventuele onduidelijkheden tijdig contact op met ons.Let op! Voor een optimale werking van de website dient uw systeem aan een aantal minimale eisen te voldoen. Bekijk de systeemeisen.

Locatie veiling:
(Onbekend) (Flevoland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 23 april 11:00
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 23 april 11:15
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland