Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Classics, Sports Cars & Specials te Metropole Druten

In samenwerking met Potomac Classics, Classic Trader en Metropole Druten organiseert Classic Car Auctions een grote en gevarieerde online veiling. De aangeboden collectie omvat meer dan 300 kavels waaronder veel bijzondere auto’s, motoren, bromfietsen en collectables. Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met Classic Car Auctions. Classic Car auctions biedt op hun site meer informatie over de auto's in deze veiling. Ook als u zelf uw klassieker wilt verkopen bent u bij hen aan het juiste adres.Bezoek de site van Classic Car AuctionsOmdat de auto's in deze veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto's persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen.Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen. Indien gewenst kan hiervoor een speciale afspraak worden gemaakt.

Locatie veiling:
Metropole Druten (Gelderland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
donderdag 9 mei 17:00
Sluiting veiling vanaf:
woensdag 22 mei 20:30
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland