Actuele informatie over faillissementen en surseances

DAAN group neemt meerderheidsbelang in succesvolle taxatie en adviesbureau A. Von Reth B.V.

Bron: FaillissementsDossier.nl   |  26 juni 2014
Het van internetveilingen bekende DAAN group (DAANauctions.com) neemt een meerderheidsbelang in het 87 jaar oude taxatiebedrijf uit Eindhoven.

Von Reth is gespecialiseerd in verzekerings- en economische taxaties en neemt een prominente plaats in de Nederlandse taxatiemarkt in. 87 Jaar geleden is  de firma Von Reth als onderdeel van Philips gestart. Het familiebedrijf heeft geen opvolging binnen de familie en heeft DAAN Group geselecteerd om een positieve toekomst te garanderen. “DAAN Group is de ideale partij voor Von Reth, ze hebben een ijzersterk verkoopapparaat” aldus scheidend bestuurder Peter Von Reth.
“Wij zijn in onze nopjes met deze overname. Von Reth is een fantastsich merk met een lange en stabiele historie. De kennis van de taxateurs van Von Reth en de verkoopkracht van het in Amsterdam gevestigde DAAN garanderen een geweldige toekomst” aldus directeur Frank Oosterbeek.

Algemene informatie over DAAN
DAAN waardeert en verkoopt assets in opdracht van curatoren, banken en andere ondernemingen. In de afgelopen 10 jaar is DAAN gegroeid tot een bekende speler met vestigingen in Nederland, België en Ierland. DAAN verkoopt wereldwijd goederen afkomstig uit faillissementen en reorganisaties. DAAN Group heeft ruim 40 medewerkers.

Wie is

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland