Actuele informatie over faillissementen en surseances

Online machine veilingen in de provincie Groningen

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online machine veilingen in de provincie Groningen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online machine veilingen.

 
 
Er zijn 3 veilingen gevonden.

✓ Bezorgkosten 1,99 of 25,- (Excl. BTW) per kavel ✓ Bezorging in België en Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). ✓ Betaal uiterlijk binnen 2 dagen na sluiting eenvoudig met iDeal via uw BVA Account.

Locatie:
(Online) 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling sluit over:

Online faillissementsveiling in opdracht van mr. F.r. Omta van Dijstelberge & Omta Advocaten, in zijn hoedanigheid van curator, van boekenpersen, inslagmachines, boekbindmachine, foliemachines, papierboormachine, stapelkeerder, elektrostapelaars, palletwagens, palletfoliewikkelmachines, hefboomschaar, papiersnijmachine, bandoleer-, vouw- en lamineermachines, elektrische persen, rondzet- en tassenvouwmachine, stahlfolder, perfectbinder met stofafzuiging en transportbanden, automatische naai- en bindmachine, drie- en kokersnijders, (mobiele) compressor, zwaarlast-/stellingen, boenmachine, gereedschappen en inventaris afkomstig uit het faillissement van Soesbeek B.V. te Groningen.

Locatie:
Groningen 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:

Online faillissementsveiling in opdracht van mr. J.C.M. Silvius van De Haan Advocaten & Notarissen te Groningen, in zijn hoedanigheid van curator, van de complete karton panelen dompellijn met gasgestookte- en infrarood droogsecties met rollenbaan, stapelrobot, de complete lamineerlijn met afrolunits, aanvoerbanen, afstapelrobot, droog- en aandruksectie, Hargassner biomassa kachel met 2 ketels, 2 expansievaten, buffertank en leidingwerk alsmede de kantoor en kantine inventaris afkomstig uit het faillissement van Cellx B.V. te Middelstum.

Locatie:
Middelstum 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:
Stuur mij een e-mail zo gauw er nieuwe online veilingen bekend zijn.
Verfijn uw zoekopdracht

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland