Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Luxe dingen waar de prijs van meevalt!

Door:
FaillissementsDossier.nl
  |  2 juli 2024
Er zijn van die dingen die heel luxe, comfortabel en duur lijken maar dat in de praktijk dan niet blijken te zijn. Dingen die je enorm een gevoel van weelde kunnen laten voelen, zonder dat je hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Deze dingen moet je jezelf af en toe gunnen om even aan de waan van de dag te ontsnappen. Zeker wanneer je een pittige tijd achter de rug hebt kan dat even heel fijn zijn. Over welke dingen je je zal verbazen in positief opzicht qua prijs? Lees snel verder.

Eerste indruk

Als er één product is wat van invloed is op een eerste indruk, dan is dat wel een auto. Deze kan je hele look maken, maar ook breken. Daarom is het goed, zeker als ondernemer, hier rekening mee te houden. Wanneer je aan een luxe auto denkt, dan komen er ongetwijfeld allemaal merken in je hoofd naar boven. Maar hét merk wat staat voor luxe en comfort is natuurlijk wel Porsche. Natuurlijk zijn deze gloednieuw vrij prijzig, maar wanneer je kijkt naar bijvoorbeeld een Porsche cayenne tweedehands dan zul je je verbazen over de prijzen. En de kwaliteit? Die is fantastisch, en deze auto’s houden jarenlang hun waarde.

Privé gereden

Iets wat natuurlijk luxe ademt is een privé chauffeur. Maar wist je dat dit helemaal niet zoveel hoeft te kosten? Deze kun je al tegen een aantrekkelijk tarief inhuren zonder dat je hem of haar direct in loondienst hoeft te nemen. Dit kan gewoon via een extern bedrijf dat hier (goed) rijdende studenten voor inhuurt. Het is niet alleen comfortabel, het is ook nog eens efficiënt. Je kan namelijk al die uren dat je niet hoeft te rijden zelf aan het werk zijn. Ideaal om even wat mails weg te werken, een belletje te plegen en ondertussen aantekeningen te maken. Hiermee creëer je extra werktijd en wanneer je dat meerekent is het al helemaal een slimme investering.

Schoon genoeg

Het laatste wat ook echt aan te raden is wanneer je een druk leven hebt, is het inhuren van een schoonmaker. Ook dit verdient zichzelf weer terug, want een opgeruimd huis is ook echt een opgeruimd hoofd. Investeer dus in een schoonmaker zodat jij je kan focussen op waar je zelf druk mee bent. De kosten vallen mee als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt en het gaat je helpen overal efficiënter en beter aanwezig te zijn.

Kortom, sommige luxe zaken lijken heel duur maar vallen in de praktijk reuze mee. Het is dan ook goed daarin te investeren. Niet alleen omdat het fijn is maar ook omdat het je in veel gevallen in je productiviteit gaat helpen. De kosten vallen in veel gevallen mee en je plezier gaat er enorm op vooruit. En af en toe een beetje luxe in het leven vindt iedereen fijn!

Meer faillissement nieuws
Nieuwe faillissementen van 19 juli 2024 Van de redactie | vrijdag 19 juli 2024
Renewd vraagt uitstel van betaling aan Emerce | vrijdag 19 juli 2024
Nieuwe faillissementen van 18 juli 2024 Van de redactie | donderdag 18 juli 2024
De Zorg van Toen failliet verklaard; zoektocht naar overnamekandidaat - nationalezorggids.nl | donderdag 18 juli 2024
Horecapartner YveY failliet verklaard vvv-venlo.nl | donderdag 18 juli 2024

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland