Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Classic & Sports Cars te Brummen

In opdracht van Gallery Aaldering organiseert Classic Car Auctions in samenwerking met BVA Auctions de jaarlijkse online veiling. Omdat de auto's in deze veiling zonder garantie worden verkocht adviseren wij u de auto's persoonlijk te inspecteren op de kijkdagen.Het is ook mogelijk dit door een expert te laten doen, deze dient u zelf aan te stellen. Ten behoeve van de inspectie kan desgewenst een speciale afspraak worden gemaakt.Ook als u zelf uw klassieker wilt verkopen bent u bij hen aan het juiste adres.Bezoek de site van Classic Car Auctions

Locatie veiling:
Brummen (Gelderland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
donderdag 9 januari 17:00
Sluiting veiling vanaf:
woensdag 29 januari 19:30
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland