Procédures collectives et ventes aux enchères

 

Ventes publiques d'immeubles d'habitation et d'exploitation

Vous trouverez ci-après, pour plusieurs Maisons d'enchères, une liste des ventes publiques en ligne d'immeubles d'habitation et d'exploitation provenant de procédures collectives et proposées par le liquidateur judiciaire. Vous y trouverez également des ventes publiques d'immeubles d'habitation et d'exploitation en ligne non liées à des procédures collectives.

 
 
15 ventes aux enchères ont été trouvées.

Een perceel grond met de daarop gelegen opstallen, plaatselijk bekend Hengelosestraat 20 te (7561 SG) Deurningen, kadastraal bekend gemeente Weerselo, sectie M, nummer 3236, groot drieënvijftig aren veertig centiare, welk perceel (gedeeltelijk) is belast met een drietal zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5, lid 3 van de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van De Staat (Defensie), Coteq Netbeheer B.V. en Gasunie Transport Services B.V.;

Bezichtigingen zijn mogelijk, enkel echter op afspraak met de makelaar. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met de makelaar opnemen via het telefoonnummer: +31(0)53 485 22 44 of p.rotteveel@snelderzijlstra.nl

Bekijk hier de veiling: https://bit.ly/44jAbjI

Lieu:
Deurningen 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente se termine:

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Vijverbos 14 te Almere.

Het registergoed dat bestaat uit een perceel grond, gelegen aan de Vijverbos te Almere, kadastraal bekend gemeente Almere, sectie D nummer 246, ter grootte van eenentwintig are en negenenvijftig centiare (21 a 59 ca), alsmede alle met dat perceel verbonden gebouwen, werken en beplantingen (het woonhuis met verder toebehoren), plaatselijk bekend 1358 EH Almere, Vijverbos 14.

Belangrijke informatie
Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris.

Om een goed beeld van (de staat van) het registergoed te krijgen wordt u geadviseerd om het registergoed te bezichtigen, indien dit mogelijk is.
Wanneer (georganiseerde) bezichtiging mogelijk is, zullen de bezichtigingstijdstippen op de veilingsite worden gepubliceerd.

De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan.

Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen.

Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie.

Eveneens wordt verwezen naar de website van de gemeente (o.a. met betrekking tot de gemeentelijke regelgeving aangaande bestemming en huisvesting en een eventuele opkoopbescherming die van toepassing zou kunnen zijn). Mocht u de door u gezochte informatie niet kunnen vinden, neemt u dan contact met de gemeente op.

Het registergoed heeft mogelijk enig onderhoud nodig. Verkoper (executant) geeft geen enkele garantie met betrekking tot de feitelijke en/of juridische staat van het registergoed.
Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid wat betreft de bouwkundige, milieukundige, technische en/of feitelijke staat van het registergoed.

De bevoegdheid om het registergoed na de veiling te ontruimen wordt overgelaten aan de koper, één en ander conform de veilingvoorwaarden.

Voor een omschrijving van het te veilen registergoed, wordt verwezen naar de bijlage.

Verkoper is niet bekend met verhuur of gebruik door derden. Aangezien verkoper niet met (voldoende) zekerheid heeft kunnen vaststellen dat er geen personen krachtens huurovereenkomst van het registergoed gebruik maken, heeft verkoper het verlof aangevraagd, als bedoeld in artikel 3:264 BW, voor het inroepen van het huurbeding. De voorzieningenrechter heeft het verlof verleend en een termijn van 14 dagen bepaald. De geanonimiseerde beschikking is in de dataroom in te zien.

Bekijk hier de veiling: https://bit.ly/3P2Ltnz

Lieu:
Almere 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Staalconstructies, kassen, loodsen, profielstaal en isolatie

Lieu:
De Lier 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente se termine:

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Harnzertrekwei 3 te Dronryp.

De huidige bestemming van het Registergoed is conform het bestemmingsplan bedrijventerrein. Verwezen wordt naar de Bijzondere veilingvoorwaarden, het bestemmingsplan met bijlage. (zie hiervoor de gepubliceerde stukken).

De bedrijfswoning met ondergrond en aanbehoren, staande en gelegen te 9035 AV Dronryp, plaatselijk bekend Harnzertrekwei 3, kadastraal bekend gemeente Dronrijp, sectie E, nummer 129, groot eenduizend vijfentachtig vierkante meter (1.085m2).

Lieu:
Dronryp 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Online veiling in opdracht van de eigenaar van de Lange Dreef 8 te Vianen.

Het betreft hier een zelfstandig gerenoveerd kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen en afzonderlijke bedrijfsruimte. De begane grond en de 1e verdieping zijn reeds verhuurd.

Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Hagen’ te Vianen. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich vooral aan de diversiteit aan bedrijfspanden in combinatie met kantoorruimte, showrooms, groothandelsbedrijven, distributiecentra en daarnaast enkele vrijstaande kantoorgebouwen.

Bereikbaarheid:
Vianen is dankzij de centrale ligging in het land, op het kruispunt van de snelwegen A2 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. De kantoorruimte is eenvoudig bereikbaar vanaf de rijksweg A2 middels afslag 11 en de rijksweg A27 middels afslag 27. Daarnaast is het object goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object.

Totale vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt ca. 6.175 m² v.v.o., als volgt verdeeld:
- Ca. 2.628 m² v.v.o. kantoorruimte;
- Ca. 3.547 m² v.v.o. bedrijfsruimte.

Huursituatie:
Het kantoorgebouw is deels verhuurd aan 7 verschillende huurders. Verdeeld over de begane grond, 1e verdieping en de bedrijfshal. De totale huuropbrengst betreft € 348.055 ex. BTW.

Servicekosten:
€ 35,= per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting als voorschot op de kosten voortvloeiende vanuit de levering van zaken en diensten.

Parkeergelegenheid:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Energielabel:
Voor dit object geldt een labelklasse C.
Het energielabel is geldig tot 20 december 2032.

Kadastrale gegevens:
Het kantoorgebouw gelegen aan de Lange Dreef 8 te 4131 NH Vianen, kadastraal bekend gemeente Hagestein sectie D nummer 143, groot drie en zeventig are en een zeventig centiare (73.71 a);

Gebruikssituatie:
Dit object is deels verhuurd. De begane grond en de 1e verdieping zijn reeds verhuurd.

Het is mogelijk om dit object te bezichtigen op maandag 5 juni tussen 13:00 uur en 14:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate via 033 - 808 02 62 of per mail.

Lieu:
Vianen (Vianen) 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Online executieveiling in opdracht van de beslaglegger van de Begoniastraat 27 te Putte.

Het perceel grond met de zich daarop eventueel bevindende opstallen, plaatselijk bekend 4645 CA Putte, Begoniastraat 27, kadastraal bekend gemeente Putte, sectie B, nummer 2641, groot driehonderdvierennegentig vierkante meter (394 m2).

Lieu:
Putte 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Online veiling in opdracht van de eigenaar van de Singel 77A te Amsterdam.

Bedrijfsruimte gelegen op de begane grond met bestemming prostitutie. De bedrijfsruimte telt één te verhuren raam.
Het object is momenteel in gebruik ten behoeve van (raam)prostitutie.

Kadastrale gegevens:
Het bedrijfsobject, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie F nummer 1195.

Bestemmingsplan:
Het kadastrale perceel behoort tot het deels in werking zijnde bestemmingsplan Postcodegebied 1012 Gemeente Amsterdam (vastgesteld 2015-02-25). Het object heeft de enkelbestemming Gemend - 1 – en de dubbelbestemming Waarde – Archeologie 2 en Cultuurhistorie.

Het te veilen object heeft de functieaanduiding prostitutie.

Verkoper heeft kennis genomen van de huurovereenkomst(en) die staan vermeld in het artikel Gebruikssituatie en op aanvraag beschikbaar zijn.

Indeling:
Entree aan de voorzijde met één kamer aan de voorgevel voorzien van een rolluik en een achtergelegen badkamer voorzien van een wasbak en bubbelbad. De badkamer is vrij recent gerenoveerd.

Locatie:
De bedrijfsruimte ligt aan het Singel op een toplocatie, gelegen tussen de Spuistraat en Langstraat en op loopafstand van de Noordermarkt, de 9-straatjes, diverse horecagelegenheden. Vele en goede ov-verbindingen, ca. 3 minuten loopafstand van een tramhalte en ca. 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Vergunning:
De vergunning voor het exploiteren van een prostitutiebedrijf is verleent door de Burgemeester van Amsterdam. De (geanonimiseerde) vergunning is op aanvraag beschikbaar. Volgens opgave van de houder van de huidige exploitatievergunning is deze vergunning overdraagbaar. De huidige vergunning is geldig tot 1 september 2024. Daarna dient deze opnieuw te worden aangevraagd door de exploitant. De aanvrager van de exploitatievergunning wordt ten alle tijden getoetst conform de Wet Bibob.

Energielabel:
Het betreft hier een Rijksmonument. Voor monumenten is een energielabel niet verplicht. Eigenaren kunnen een monument in de verkoop doen zonder energielabel bij verkoop. Het energielabel voor dit Rijksmonument is dan ook niet voorhanden.

Het is mogelijk om dit object te bezichtigen op woensdag 31 mei tussen 09:00 uur en 10:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate via 033 - 808 02 62 of per mail.

Lieu:
Amsterdam 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Tiny Houses, werkbanken, toegangspoorten en gereedschappen

Lieu:
Houtigehage 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente se termine:

Online veiling in opdracht van de eigenaar van de Geweerstraat 3 te Haarlem.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 16 juni 2023 van 10:00 tot 11:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate.

Te koop wordt aangeboden deze sfeervolle hoekwoning gelegen aan de Geweerstraat 3 te Haarlem. De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 100 m2 en is gebouwd omstreeks 1900.

Indeling:
Begane grond:
Entree via de voorzijde van de woning. Middels de gang is er toegang tot de meterkast, een ruime toiletruimte en de woonkamer. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning.

1e verdieping:
Via een vaste trap zijn er op de 1e verdieping een tweetal slaapkamers. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer met een toilet.

Zolder:
De zolder is toegankelijk via een vlizotrap en kan gebruikt worden t.b.v. opslagruimte.

Buiten:
De tuin ligt grotendeels op het westen en is omringd door een houten schutting.

Kadastrale gegevens:
Het recht van eigendom met betrekking tot het woonhuis met erf en toebehoren gelegen te 2014 JB HAARLEM, Geweerstraat 3, kadastraal bekend gemeente HAARLEM II, sectie S, nummer 904, ter grootte van een are (1 a).

Bezichtigen:
Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 16 juni 2023 van 10:00 tot 11:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate.

Energielabel:
De woning beschikt over een energielabel F en is geldig tot 07-04-2026.

Lieu:
Haarlem 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Online veiling in opdracht van de eigenaar van de Nachtegaalstraat 61 te Haarlem.

Te koop wordt aangeboden deze ruime tussenwoning gelegen aan de Nachtegaalstraat 61 te Haarlem. De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 90m2 en is gebouwd omstreeks 1920.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 16 juni 2023 van 13:00 tot 14:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate.

Indeling:
Begane grond:
Entree via de voorzijde van de woning. Middels de gang is er toegang tot de trap naar de 1e verdieping, de woonkamer, een toiletruimte. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Er bevindt zich tevens een badkamer op de begane grond.

1e verdieping:
Via een vaste trap bevinden zich op de 1e verdieping een woonkamer met keuken. Tevens bevindt zich op deze verdieping een badkamer met een toilet.

2e verdieping:
Via een vaste trap bevinden zich op de 2e verdieping een woonkamer met keuken. Tevens bevindt zich op deze verdieping een badkamer met een toilet.

Buiten:
De tuin ligt grotendeels op het noord - oosten en heeft een separate toegang aan de achterzijde van het perceel.

Kadastrale gegevens:
Het recht van eigendom met betrekking tot het woonhuis met ondergrond, schuur, erf en tuin gelegen te 2025 VH Haarlem, Nachtegaalstraat 61, kadastraal bekend gemeente Schoten, sectie B, nummer 16262 ter grootte van negentig centiare (90 ca).

Bezichtigen:
Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 16 juni 2023 van 13:00 tot 14:30 uur. Hiervoor dient u zich aan te melden bij BVA Real Estate.

Energielabel:
De woning beschikt over een energielabel F en is geldig tot 30-09-2026.

Lieu:
Haarlem 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de kavels met deels verhuurde opstallen gelegen aan het Wilmersdorf 47 & 49, Landdrostlaan 45 & 49, Gladsaxe 45 & 51 te Apeldoorn.

Kadastrale gegevens
Stad: Apeldoorn
Sectie en Nummer: AC 3187 & 6734
Kadastrale oppervlakte: 22.168 m²
Eigendomssituatie: Volledig eigendom

Commerciële omschrijving
De zes objecten en verschillende opstallen gelegen op eigen grond bevinden zich op percelen grond ter grootte van in totaal 22 168 m². De kantoor- bedrijfsgebouwen zijn in totaal ca 14.209 m² v.v.o. groot (niet conform NEN 2580 Verder zijn er op het terrein 191 parkeerplaatsen aanwezig.

De locatie van de objecten is goed. Zo zijn ze goed gelegen ten opzichte van de op en afritten van de A1 en is er een goede aansluiting op de A50 richting
Arnhem - Zwolle.

Momenteel wordt ca 11.831 m² van de in totaal ca 14.209 m² verhuurd aan een vijftal huurders met een totale jaarlijkse huurstroom van EUR 860.727,70
te vermeerderen met btw. Voor meer informatie met betrekking tot de huursituatie verwijzen wij u door naar de brochure hoofdstuk 3 “Huurgegevens\".

Voor meer informatie m.b.t kijkdagen, de deadline voor het indienen van de onderhandse bieding en datum van de openbare veiling verwijzen wij u door
naar de brochure hoofdstuk 6 “Verkoopproces\".

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot bovenstaande propositie verwijzen wij u graag naar de inhoud van het Investment Memorandum en de
online dataroom.

Gebruikssituatie
Dit object is deels verhuurd.

Het is mogelijk om dit object te bezichtigen op woensdag 7 juni om 14.00 uur of op vrijdag 30 juni om 14.00 uur. Voor de kijkdagen is aanmelding bij de makelaar verplicht. U kunt zich aanmelden via ronald.nuijt@springrealestate.com of jelle.vanderniet@springrealestate.com.

Voor vragen over deze verkoop kunt u terecht bij:
Spring Real Estate
Dhr. R. (Ronald) Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 658 95 98
e-mail: ronald.nuijt@springrealestate.com

Lieu:
Apeldoorn 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van het Hilton Garden Inn Leiden, gelegen aan de Willem Einthovenstraat 3 te Oegstgeest.

het voortdurende recht van erfpacht van het perceel grond (eigendom van de Universiteit Leiden) met de daarop gelegen opstallen, plaatselijke bekend Willem Einthovenstraat 3 te Oegstgeest, kadastraal bekend gemeente Oegstgeest, sectie E, nummer 3179, groot zesenvijftig are en dertig centiare, welk kadastrale perceel gedeeltelijk belast is met een zakelijke recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van Leidsche Duinwater Maatschappij (ook genaamd N.V. Leidsche Duinwaterleiding Maatschappij);

Link naar de veiling: https://bit.ly/42qmj4Y

Gebruikssituatie
Dit object is verhuurd.

Bouwjaar: 2012
Oppervlakte: 38.586
Perceeloppervlakte: 5.630

Bezichtiging
Het is mogelijk om dit object op afspraak te bezichtigen, neem hiervoor contact op met de makelaar.

Lieu:
Leiden 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Eigendom van de voormalige korenmolen, GoodMills, Dampferweg 4, 17126 Jarmen

Lieu:
Jarmen 
Maisons d'enchères:
BVA Auctions 
La vente se termine:

Openbare veiling in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf van de huurrechten van 27 benzinestation locaties verspreidt over Nederland.

Dit is de aankondiging van de live veilingen inzake de huurrechten van 27 benzinestations. Deze live veilingen gaan plaatsvinden op woensdag 13 september 2023 in het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade.

Voor de volledige lijst met benzinestations wordt u doorverwezen naar de online dataroom.

Veiling huurrechten benzinestations
Op 31 juli 2005 is de Wet tot veiling van bepaalde verkooppunten van motorbrandstoffen (in deze brochure verder aan te duiden als: de Wet) in werking getreden. Het doel van de Wet is het vergroten van de prijsconcurrentie op, en het verruimen van de toetredingsmogelijkheden tot de markt van de verkoop van motorbrandstoffen langs wegen in beheer bij het Rijk. Deze doelen vloeien voort uit het project getiteld Marktwerking, Deregulering en Wetgevingskwaliteit (MDW) Benzinemarkt. De overheid beoogt met de Wet deze doelen te bereiken door het huurrecht voor een periode van 15 jaren op alle locaties (circa 250) voor een verkooppunt van motorbrandstoffen (verder: benzinestation) langs rijkswegen aan de hand van een vastgesteld schema te veilen.

De veiling zal openbaar, objectief, transparant, en niet-discriminatoir zijn, en voldoen aan de eisen van nationaal en Europees recht. Met de partij die op de veiling het hoogste bod op een huurrecht uitbrengt, zal een huurovereenkomst worden gesloten.

Als de bestaande wederpartij van de Staat niet zelf het hoogste bod uitbrengt, komt de opbrengst van de eerste ronde van de veiling van het huurrecht ten goede aan de bestaande wederpartij.
Als de bestaande wederpartij zelf de hoogste bieder is, betaalt deze in de eerste ronde het verschil tussen het hoogste bod en het op één na hoogste bod, met een maximum van 30% van het eigen bod, aan de Staat.
De opbrengst van locaties die in de tweede ronde worden geveild, komt volledig ten goede aan de Staat.

Bij deze eenentwintigste veiling worden totaal zevenentwintig locaties geveild. Zeventien locaties worden voor het eerst geveild, deze locaties worden aangeboden in Ronde 1. Tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet), deze locaties worden aangeboden in Ronde 2. De veiling vind plaats op 13 september 2023.

Veilingvolgorde
De volgorde waarin de huurrechten van de locaties worden geveild, zal de notaris bij loting vaststellen op dinsdag 29 augustus 2023 om 11.00 uur, op het kantoor van de Notaris. De loting is openbaar en kan op verzoek worden bijgewoond. De uitslag van de loting wordt gepubliceerd op de website van het Rijksvastgoedbedrijf.

Lieu:
Den Haag 
Maisons d'enchères:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
La vente aux enchères commence dans:

Let op! Deze veiling is geannuleerd in verband met verkoop krachtens art 3:268 lid 2 B.W. jo art 548 Rv. Zitting Rechtbank Utrecht 28 mei 15.30 uur.VeilingnotarisCMS Derks Star Busmann N.V.mr. Isabelle BalvertNewtonlaan 2033584 BH UtrechtTelefoon: +31 30 2121602Fax: +31 30 2121226 Dit dossier is in behandeling bij mw. E.C. Ruiter-Overbeeke.e-mail: ineke.ruiter@cms-dsb.com

Lieu:
Houten 
Maisons d'enchères:
BVA Auctions 
La vente aux enchères commence dans:
Envoyez-moi un e-mail dès que de nouvelles ventes aux enchères en ligne sont disponibles.

Suivre les dernières actualités et procédures collectives via Twitter
Suivre les dernières actualités et procédures collectives via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Pays-Bas