Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Percelen grond en tweetal vrijstaande woningen te USA

MakelaarDeze verkoop wordt begeleid door onderstaande makelaar:BVA Auctions Real EstateDhr. K. van AsseltKryptonweg 83812 RZ AmersfoortTelefoon: +31 (0)33 - 202 29 05e-mail: vastgoed@bva-auctions.comIndien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.VeilingvoorwaardenOp deze veiling zijn de volgende veilingvoorwaarden van toepassing:AVVIVV 2013 BiedprotocolVoor deelname aan deze veiling dient u zich te registreren.Klik hier voor informatie over biedmethodiek zoals beschreven in het biedprotocol.

Locatie veiling:
Kings River Township
Veilingcategorie:
Start online veiling:
vrijdag 1 oktober 14:00
Sluiting veiling vanaf:
vrijdag 22 oktober 14:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland