Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Executoriale veiling Machinefabriek Heerlen B.V.

Online executoriale veiling in opdracht van de belastingdienst alsmede voor de heer mr. R. Lemmens van Thuis & Partners Advocaten te Heerlen van metaalbewerkingsmachines, w.o.: Okuma, PBR en Cazaneuve draaibanken, Mandelli, Shibaura, Unisign, Univers, en Okuma bewerkingscentra, TOS, Vandorf-TOS kotterbank/centra , Jungenthal carroussel draaibank, Cincinnati rondslijpbank en gereedschapslijpmachine, Pehaka lintzaag-, Cordia en BMP kolomboor-/frees- en Gusto en Sunnen hoonmachines, Wenzel 3-D meetmachine, pers- en richtinstallatie, Schippers en Abus kolomzwenk-/bovenloopkranen, lasmanupilator, halffabricaat, onderdelen, gereedschappen, voorraad metaal , bevestigingsmateriaal, kantoor- en werkplaatsinventaris etc. afkomstig uit het faillissement van Machinefabriek Heerlen B.V. te Hoensbroek.

Locatie veiling:
Hoensbroek (Limburg)
Start online veiling:
vrijdag 2 augustus 15:00
Sluiting veiling vanaf:
woensdag 4 september 09:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland