Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Motorbeunschip “Spaarnmuiden”

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van motorbeunschip Spaarnmuiden (gelegen aan de Danzigerkade 4 te Amsterdam).Openbare verkoop ex. art. 3:268 BW juncto 3:254 BW.VeilingnotarisNysingh Advocaten Notarissenmr. E.M. DutmerVelperweg 106824 BH ArnhemTelefoon: 026 - 357 57 44E-mail: veilingen@nysingh.nlVeilingvoorwaardenOp deze veiling zijn de volgende veilingvoorwaarden van toepassing:AVVESI 2014Bijzondere VeilingvoorwaardenBiedprotocolVoor deelname aan deze veiling dient u zich te registreren en te legaliseren. Klik hier voor informatie over biedmethodiek zoals beschreven in het biedprotocol.KostenDe Koper is naast het geboden bedrag de volgende kosten verschuldigd:- Veilingkosten ter hoogte van Eur 15126,68 incl. BTW (dit bedrag wordt tijdens het bieden automatisch bij uw bieding opgeteld) - Omzetbelasting- 1% inzetpremie ten laste van koperZie voor de specificatie van de kosten het onderstaande overzicht:KostenoverzichtInzetpremieVoor deze veiling geldt de volgende inzetpremie: 1% inzetpremie ten laste van koper.Deze premie wordt berekend over het hoogst geboden bedrag tijdens de inzet en wordt uitgekeerd aan de hoogste bieder bij inzet, tenzij de inzetter ook de koper is. Lees verder de veilingvoorwaarden voor de exacte regeling. Deze premie wordt niet getoond tijdens het biedproces.Beheerder van het schip Havenbedrijf Amsterdam N.V. (de heer Jaap Nab)Bezichtigen U kunt zich al vast aanmelden voor de kijkdag door een e-mail te sturen naar info@bog-auctions.com. Let op, donderdag 28 maart 2019 is nog onder voorbehoud. BezichtigingHet is mogelijk om dit object op afspraak te bezichtigen.

Locatie veiling:
(Onbekend) (Utrecht)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 23 april 11:00
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 23 april 11:15
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland