Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Chalet (L-vormig) en toebehoren (Domeinen Roerende Zaken) te Rockanje

Online veiling i.o.v. Domeinen Roerende Zaken (Ministerie van Financiën)Wij adviseren u deze kavel op de kijkdag te inspecteren alvorens een bod te plaatsen. Voor bezichtiging wordt een rondleiding georganiseerd. Deelnemers worden verzocht zich om 12.00 uur te melden bij de receptie van de locatie. Vanaf 12.05 uur is de start van de eenmalige integrale rondleiding waarbij het gehele aanbod zal worden getoond.Tevens geldt een legitimatieplicht op de kijklocatie.Voor het bezichtigen van deze veiling is het nodig je van te voren aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk di 14-02-2018 voor 11.00 uur.Aanmelden kijkdagklik hier.Bij de aanmelding opgave van:• naam en telefoonnummer(s)

Locatie veiling:
Rockanje (Zuid-Holland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
vrijdag 25 januari 17:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 18 februari 18:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland