Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Partij bureaus en bureaustoelen (Domeinen Roerende Zaken) Apeldoorn

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.Wij adviseren u deze kavel op de kijkdag te inspecteren alvorens een bod te plaatsen. Voor bezichtiging wordt een rondleiding georganiseerd. Deelnemers worden verzocht zich om 10.45 uur te melden bij de receptie van de locatie. Vanaf 11.00 uur is de start van de eenmalige integrale rondleiding waarbij het gehele aanbod zal worden getoond.Tevens geldt een legitimatieplicht op de kijklocatie.Voor het bezichtigen van deze veiling is het nodig je van te voren aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk di 12-6-2018 voor 10.00 uur.Aanmelden kijkdagKlik hier.Bij de aanmelding opgave van:• naam, adres, postcode en woonplaats;• naam, adres, postcode en woonplaats van de firma(s) die u vertegenwoordigt;• telefoonnummer(s)

Locatie veiling:
(Onbekend) (Gelderland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
maandag 11 juni 17:00
Sluiting veiling vanaf:
woensdag 13 juni 18:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland