Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling 1 Euro online veiling laptops en computers

1 Euro veiling per kavel. Ideaal zo vlak voor Sinterklaas en kerst. Tevens ook laptops en desktops in partijen aangeboden speciaal voor opkopers / handelaren met uiteraard ook 1 Euro startbod. De laptops zijn inclusief de adapters!Een bod uitbrengen is bindend.Unieke kans om voordelig een laptop of computer desktop te bemachtigen.  Allen ( muv de partijen) reeds geinstalleerd met Ubunti besturingssysteem dus aansluiten en beginnen. Zelfs met een LibreOffice pakket ( tekstverwerking etc. )Verzending kan via HUBHUB transport. U dient zelf een offerte op te vragen.Ophaaldag in Zaandam, Veilinghal op woensdag 5 december tussen 14:00 en 16:00. Hiervan kan niet worden afgeweken.Deze veiling is onder voorbehoud van gunning door de opdrachtgever. Na het sluiten van de veiling krijgt u via  email bericht of uw bod hoog genoeg is geweest. Zo niet dan krijgt u de kans het voor het gunningsbod alsnog te kopen indien gewenst. Het gunningsbod wordt dan aangegeven inclusief btw.Indien er in de laatste 5 minuten voor het sluiten van de veiling nog op een kavel wordt geboden is er een verlenging van 5 minuten.

Locatie veiling:
Zaandam (Noord-Holland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
donderdag 22 november 13:00
Sluiting veiling vanaf:
donderdag 29 november 13:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Veilingwinnaar
Veilingwinnaar organiseert online veilingen in opdracht van o.a. bedrijven, curatoren, facilitymanagers, handelaren en banken.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland