Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Het Astro Planetaire Perpetuem (AstroClock) te Franeker

Online faillissementsveiling i.o.v. curator dhr.mr. J.H. Mastenbroek (BoutOveres Advocaten, Groningen) en pandhoudster inzake Tecwin Holding B.V. van Het Astro Planetaire Perpetuem (AstroClock) opgesteld in het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium in Franeker. AstroClockKunstuurwerk met fascinerende complicaties op planetair, astronomisch en uurwerktechnisch gebied. De klok heeft een roterende maan die de schijngestalte weergeeft. Het astrolabium met zon- en maanwijzer, toont de sterrenconstellaties die aan de hemel staan. Het uurwerk geeft de tijd aan in uren, minuten en seconden en heeft een eeuwigdurende kalender. In het planetarium zijn de wetten van Kepler geïntegreerd. De AstroClock heeft vele bijzonderheden als een Huygens’ slinger en Le Roy-anker; elke AstroClock is uniek.

Locatie veiling:
Franeker (Friesland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
donderdag 26 februari 17:00
Sluiting veiling vanaf:
woensdag 4 maart 16:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
BVA Auctions
BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland