Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Veiling Sieraden/Bijoux uit een legaat van een zeer welgestelde Duitse familie aan Artsen zonder Grenzen. Startbod €1,00. Gratis verzending in Nederland v.a. € 25,00. Voor verzending naar andere landen zie informatie op de site. OOZZOO Lunteren

Veiling van Sieraden/Bijoux uit een legaat van een zeer welgestelde Duitse familie aan Artsen zonder Grenzen/Medicins san Frontiers Luxemburg. De exclusievere sieraden zullen binnenkort worden geveild via Sotheby’s. Startbod €1,00. Uw gewonnen kavels zullen u in Nederland, gratis worden toegezonden bij een minimale orderwaarde van € 25,00. Via de knop met de 3 streepjes en de keuze "Show Google translate bar" kunt u onze site bekijken in de Duitse, Engelse, Franse, Italiaanse en Spaanse taal. Verzending naar België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg is mogelijk. Lees hiervoor de info hierover op de site. Lees ook de aanvullende informatie i.v.m. combinatiemogelijkheden gratis verzending. U hoeft over de kavels, i.v.m. margeregeling, geen BTW te betalen.

Locatie veiling:
Lunteren (Gelderland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
donderdag 23 mei 10:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 3 juni 20:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
ProVeiling
ProVeiling.nl veilt dagelijks roerende zaken uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen.
Veiling kavels
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland