Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Veiling Wijnveiling Merlot Bla Bla Bla

Online veiling van overtollige voorraad rode wijn Merlot Bla Bla Bla onderverdeeld in 30 kavels van 2 flessen 30 kavels van doos met 6 flessen 20 kavels van 3 dozen met 6 flessen 100% Merlot Vin de Pays dÓc Languedoc FrankrijkHet betreft margegoederen. U betaalt geen BTW over uw bod, enkel over de veilingkosten.Smaak impressie / serveertemperatuur / bewaarcapaciteitDieprode kleur. In de neus heerlijk fruitig, met lekker veel kersen en zwarte bessen, en een vleugje specerijen. Een sappige, ronde en evenwichtig wijn die fris in de aanzet is. Mooie, rijpe tannines en een lekker lange finale.Smaaktype: fris, medium vol, fruitig, rond, met houtopvoedingCulinair adviesMooie begeleider van gegrild vlees, stoofpotjes en rijpe, harde kazen. Maar bij uitstek de perfecte begeleider ter bevordering van de spraakpapillen…… Blablabla!Voor een uitgebreidere beschrijving kunt u de catalogus raadplegen

Locatie veiling:
Loon op Zand (Noord-Brabant)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 21 november 00:00
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 21 november 18:30
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
HNVI
Het Nederlands VeilingInstituut ofwel HNVI is gespecialiseerd in het organiseren van online faillissementsveilingen, taxaties en waardebepalingen, begeleiding bij doorstart en onderhandse verkopen.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland