Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Veiling Hilton Garden Inn Leiden

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van het Hilton Garden Inn Leiden, gelegen aan de Willem Einthovenstraat 3 te Oegstgeest.

het voortdurende recht van erfpacht van het perceel grond (eigendom van de Universiteit Leiden) met de daarop gelegen opstallen, plaatselijke bekend Willem Einthovenstraat 3 te Oegstgeest, kadastraal bekend gemeente Oegstgeest, sectie E, nummer 3179, groot zesenvijftig are en dertig centiare, welk kadastrale perceel gedeeltelijk belast is met een zakelijke recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van Leidsche Duinwater Maatschappij (ook genaamd N.V. Leidsche Duinwaterleiding Maatschappij);

Link naar de veiling: https://bit.ly/42qmj4Y

Gebruikssituatie
Dit object is verhuurd.

Bouwjaar: 2012
Oppervlakte: 38.586
Perceeloppervlakte: 5.630

Bezichtiging
Het is mogelijk om dit object op afspraak te bezichtigen, neem hiervoor contact op met de makelaar.

Locatie veiling:
Leiden (Zuid-Holland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 11 juli 10:00
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 11 juli 10:10
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland