Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Veiling Faillissement Zavermo BV

Online veiling i.o.v. curator mr. R.F.W. van Seumeren van van Iersel Luchtman Advocaten te 's-HertogenboschMet o.a. witgoed w.o. inbouwovens combi-ovens koelkasten vriezers afzuigkappen kookplaten inductieplaten vaatwassers koffiemachines airconditioners elecktische stapelaar etc. Het betreft vnl. goederen nieuw in doos.Van de goederen die nieuw in de doos zitten hebben we als eerste foto een voorbeeldfoto geplaatst.Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. Bij inbouwapparatuur zijn geen frontpanelen meegeleverd.

Locatie veiling:
Uden (Noord-Brabant)
Start online veiling:
donderdag 22 juni 00:00
Sluiting veiling vanaf:
donderdag 22 juni 19:30
Status:
Veiling is gesloten
Gerelateerde dossiers:
Veilinghuis:
HNVI
Het Nederlands VeilingInstituut ofwel HNVI is gespecialiseerd in het organiseren van online faillissementsveilingen, taxaties en waardebepalingen, begeleiding bij doorstart en onderhandse verkopen.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland