Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Veiling Foundry equipment and CNC metal working machines former Foundry Lovink

Gekochte kavels dienen door de koper(s) zelf te worden gedemonteerd en geladen volgens afspraak en instructie/instructies met onze projectleiding ter plaatse maar voor/uiterlijk 31 mei 2023. Voor uitbesteding hiervan kan tevens gebruik worden gemaakt van de professionele diensten van preferred en enige erkende servicepartner ter plaatse Gerritsen Group (eventueel ook inclusief verpakking en (internationaal) transport of zelfs herinstallatie op eindbestemming). Voor meer informatie en aanvragen kunt u contact opnemen met sales@gerritsengroup.com onder vermelding van 'Lovink'.

Locatie veiling:
Terborg (Gelderland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
donderdag 9 maart 16:00
Sluiting veiling vanaf:
donderdag 30 maart 09:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland