Actuele informatie over faillissementen en surseances

 

Veiling Faillissementsveiling van inventaris en voorraad van Ahrma Group B.V.

Faillissementsveiling van inventaris en voorraad van Ahrma Group B.V. te Deventer Faillissementsveiling in opdracht van de heer mr. J.T. Stekelenburg van Nysingh Advocaten te Zwolle in zijn hoedanigheid van curator. Verkocht worden een horizontale platen-opdeel zaagmachine, 5-asssige freesmachine, lamineermachine, vandiktebank, afkortcirkelzaagmachine, formaatzaagmachine, kantenverlijmmachine, interntransport, gereedschap, voorraad etcetera afkomstig uit het faillissement van Ahrma Group B.V. te Deventer

Locatie veiling:
Deventer (Overijssel)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
woensdag 23 november 16:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 19 december 10:00
Status:
Veiling is gesloten
Gerelateerde dossiers:
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland