Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Houtbewerkingsmachines en inventaris faillissement Forest Living B.V.

Online faillissementsveiling in opdracht van de heer mr. E.A.M. Claassen van CKV Advocaten te Zwolle in zijn hoedanigheid van curator van een Hertz schroefcompressor met luchtdroger en drukvat, HBM mobiele werkbank, Kärcher hogedrukspuit, hoog heffende en standard palletwagens, mobiele dubbele rollenbanen, zelfbouw vacuüm- en kanteltafel, zelfbouw snij-/rollenbaan met besturingsunit en laptop, Habeload vacuümlifter inclusief kolommen en railsysteem, Houfek houtbewerkingsmachine, Kern weegschaal, Meconaf afzuiginstallatie, Maan panelen-assemblagelijn Rotarylaminating press, handgereedschappen, hijs- en hefmiddelen, Still elektrische 3-wielige vorkheftruck, en overige inventaris, voorraad waaronder: gereed product vloer-/isolatiepanelen, bewerkte en onbewerkte houtbestandsdelen etcetera afkomstig uit het faillissement Forest Living BV te Wapenveld.

Locatie veiling:
Wapenveld (Gelderland)
Start online veiling:
maandag 5 september 16:23
Sluiting veiling vanaf:
vrijdag 23 september 09:00
Status:
Veiling is gesloten
Gerelateerde dossiers:
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland