Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Faillissement van Dijk Groep BV 3 Kavels D401-D683

Online veiling i.o.v. curator mr. M.J.G.A. Filemon van TRC advocaten te VeldhovenMet o.a. metaalbewerkingsmachines Renault Master heftruck magazijninventaris gereedschappen lasapparaten voorraden kantoorinventaris etc. LET OP!Voor enkele kavels w.o. grote machines en palletstellingen is i.v.m. veiligheid een separate afhaaldag gepland op vrijdag 9 sept. van 9.00 tot 16.00 uur. Dit staat vermeld bij de kavels en in de catalogus.

Locatie veiling:
Veldhoven (Noord-Brabant)
Start online veiling:
donderdag 1 september 00:00
Sluiting veiling vanaf:
donderdag 1 september 20:30
Status:
Veiling is gesloten
Gerelateerde dossiers:
Veilinghuis:
HNVI
Het Nederlands VeilingInstituut ofwel HNVI is gespecialiseerd in het organiseren van online faillissementsveilingen, taxaties en waardebepalingen, begeleiding bij doorstart en onderhandse verkopen.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland