Actuele informatie over faillissementen en surseances

Veiling Eigenbouw hooi/stro snij en verpakkingslijn op basis bekende merken Hunterwood en Seffens systeem

Online veiling van een eigenbouw hooisnij- en verpakkingslijn te Nieuw -Vennep. Verpakkingslijn voor hooi en stro.

Deze machine is ontworpen op basis van bestaande systemen als Hunterwood Technologies Ltd uit Canada en Steffen Systems uit de Verenigde Staten. Geschikt voor Europese markt en in 2018 in concept gebouwd ism gerenommeerde merken als Trioliet en Welger
Gschikt om balen van grootpak persen te transformeren naar kleine balen van handzaam en ergonomisch formaat. Tevens geschikt voor zachtere materialen als hooi en gras en dat de balen worden afgewogen waardoor alle baaltjes nagenoeg hetzelfde gewicht hebben.
Het gaat hier om een beproefd systeem welke compleet geautomatiseerd functioneert. Het geheel is PLC aangestuurd door middel van Siemens technologie. De hydrauliek is op basis van load sensing. De unit is productie gereed.

Locatie veiling:
Burgerveen (Noord-Holland)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
woensdag 15 juni 10:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 4 juli 18:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online veiling categorieën
Let op: FaillissementsDossier.nl publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland