Actuele informatie over faillissementen en surseances

Online veilingen in de provincie Groningen

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online veilingen in de provincie Groningen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online veilingen.

 
 

Filters:  

Er zijn 2 veilingen gevonden.

KlasseStore organiseert vanaf heden iedere week een veiling te Groningen, waarbij lage startbedragen gehanteerd worden. De goederen kunnen ook gekocht worden tijden de kijkdagen tegen de reguliere lage KlasseStore prijzen. KlasseStore is een winkel met een zeer uiteenlopend assortiment nieuwe en gebruikte goederen. Van automaterialen tot serviesgoed en van kleding tot meubelen. De samenstelling van het assortiment bij KlasseStore is sterk wisselend en altijd scherp geprijsd. De medewerkers van KlasseStore zijn leerlingen van het Alfa-college. De winkelwerkzaamheden vormen het praktijkgedeelte van hun opleiding tot medewerker detailhandel/logistiek.

Locatie:
Groningen 
Veilinghuis:
ProVeiling 
Veiling sluit over:

Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Langestraat 84 en Venne 155 en 155a te Winschoten.Openbare verkoop ex. art. 3:268 BW juncto 3:254 BW.VeilingnotarisVan der Stap Notarissenmr. M.R.H. KransPostbus 24503000 CL RotterdamTelefoon: +31 (0)88 - 188 00 00Fax: +31 (0)88 - 188 00 01Dit dossier is in behandeling bij Dhr. Mr. J.T. (Joost) Van Burg.e-mail: veiling@vdstap.comAdviseurDeze verkoop wordt begeleid door:Kooistra Feenstra BedrijfsmakelaarsDhr. D. WoltersUbbo Emmiussingel 37 9711 BC GroningenTelefoon: +31 (0)50 - 311 3031e-mail: dr.wolters@kooistrafeenstra.nlBOG AUCTIONS Dit object zal online worden geveild op het platform van BOG Auctions. Klik hier om direct naar de site van BOG-Auctions.com te gaan.

Locatie:
Winschoten 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling start over:
Stuur mij een e-mail zo gauw er nieuwe online veilingen bekend zijn.
Verfijn uw zoekopdracht

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland