Actuele informatie over faillissementen en surseances

Online veilingen van Veilingwinnaar

Hieronder vindt u van Veilingwinnaar een overzicht van online veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online veilingen.

 
 

Filters:  

Er zijn 3 veilingen gevonden.

We hebben de opdracht ontvangen om een samenstelling horeca apparatuur aan te bieden onder gunning door onze opdrachtgever. Wat bieden wij onder andere aan:Diverse Sapcentrifuges, ijsmachines, schepijs- en vitrines, koffiezetapparaten en nog meer.Welke merken treft u aan:Zumex, Orangefresh, Nemoxx, Carpigiani, Nissei, en meerdere interessante merken. Ons aanbod heeft een grote diversiteit voor ijssalons, lunchrooms, snackbar en overige horeca zaken.Bieden:Biedingen zijn bindend en onherroepelijk.Kijkdagen:Maak een afspraak via onze klantenservice voor een bezichtiging.

Locatie:
Amsterdam 
Veilinghuis:
Veilingwinnaar 
Veiling sluit over:

In opdracht veilen we goed werkende wasmachines en wasdrogers afkomstig uit stopzetting van een wasserette.Professionele machines. Alle machines zijn te bezichtigen in Amsterdam op afspraak via de klantenserviceSchrijf u hier gratis in om mee te bieden.

Locatie:
Amsterdam 
Veilinghuis:
Veilingwinnaar 
Veiling sluit over:

In opdracht veilen we professionele occasion fitnessapparaten, waarvan enkele sets. TechnogymLife Fitness Ergo-fitHammer StrengthKijkdagen in de veilinghal te Zaandam: ma- vrij tijdens kantooruren. Aanmelden voor de kijkdag via de klantenserviceSchrijf u hier gratis in om mee te bieden.

Locatie:
1505HK, Zaandam 
Veilinghuis:
Veilingwinnaar 
Veiling sluit over:
Stuur mij een e-mail zo gauw er nieuwe online veilingen bekend zijn.
Verfijn uw zoekopdracht

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland