Actuele informatie over faillissementen en surseances

Online veilingen in de provincie Limburg

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online veilingen in de provincie Limburg van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online veilingen.

 
 

Filters:  

Er zijn 6 veilingen gevonden.

Openbare online veiling van personen- en bedrijfsauto’s, o.a.:'Audi - Mitsubishi - Nissan - Renault'.

Locatie:
Venray 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling sluit over:

Inbrengveiling Maart 2017In deze veiling kunt U zelf goederen inbrengen voor de online veiling, zowel zakelijk als particulier! Voor meer informatie zie (iets te veilen), direct goederen inbrengen, log in uw account en ga naar (ingebrachte kavels)

Locatie:
Weert 
Veilinghuis:
Nedveiling 
Veiling sluit over:

Voor de liefhebber en verzamelaar van Vintage, Art Deco, Brocante en Antiek, heeft deze veiling veel moois te bieden. Veel vintage uit de jaren '50, '60 en '70 maar ook uit het begin van de 20e eeuw. O.a meubilair waaronder kasten uit 1920 en 1930, tafels, stoelen van o.a. TORCK en B&B ITALIA, strandstoelen, harmonica strandbed ASTA, chromen kapstok, vintage plafondlampen, kamerschermen, kinderstoelen jaren '60, kinderspeelgoed jaren '60, o.a. FISHERPRICE, MATADOR, oude glasdia's, toonbank, Art Deco roldeur kast, partij boeken o.a.series van Suske en Wiske, Jan Jans en de kinderen, Arendsoog, verzameling emaille keukengerei in de kleuren wit, groen en oranje, batik stempels, schilderijen, prints MC ESCHER, LP's jaren 60, 70, 80, verzamel objecten COCA COLA, en meer! Daar het allemaal gebruikte goederen zijn kunnen deze gebruikerssporen hebben. Dit staat daarom niet bij elke kavel apart vermeld.

Locatie:
Sittard 
Veilinghuis:
Lunica Auction 
Veiling sluit over:

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Locatie:
3 locaties 
Veilinghuis:
BVA Auctions 
Veiling sluit over:

In deze veiling hebben wij wederom een mooie selectie gemaakt uit het oeuvre van de Limburgse kunstenaar uit Sittard: Fred Matthijs (1948-2012)U kent wellicht het verhaal nog van de verborgen kunstcollectie op een boerderijzolder. De bijzondere kunstwerken zijn olieverven en gemengde techniek op papier. Lees meer over Fred Matthijs in onze 'laatste nieuws' rubriek. Signering: Fred Matthijs zette niet consequent zijn handtekening op zijn werken. Dat heeft te maken met wie hij was. Niet persé iemand die heel bewust zijn kunst maakte om deze in grote hoeveelheden te verkopen en daarom iedere creatie te voorzien van een signering. We kunnen wel met overtuiging zeggen dat zijn specifieke manier van werken zijn eigenlijke handtekening is! Alle werken worden verkocht zonder lijst en/of passepartout. De lijsten zoals op de foto's in de veiling getoond, zijn voorbeelden van hoe een kunstwerk meer uitstraling krijgt wanneer het ingelijst is.Wij geven tijdens de kijkdag advies over de soort lijst die eventueel bij een bepaald kunstwerk past. 

Locatie:
Sittard 
Veilinghuis:
Lunica Auction 
Veiling sluit over:

Inbrengveiling April 2017In deze veiling kunt U zelf goederen inbrengen voor de online veiling, zowel zakelijk als particulier! Voor meer informatie zie (iets te veilen), direct goederen inbrengen, log in uw account en ga naar (ingebrachte kavels)

Locatie:
Weert 
Veilinghuis:
Nedveiling 
Veiling start over:
Stuur mij een e-mail zo gauw er nieuwe online veilingen bekend zijn.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland