Home > Gepubliceerde rectificaties

Rectificaties

Een overzicht van alle door de rechtbank gepubliceerde rectificaties met betrekking tot faillissementen en surseances.

Rectificatie Baartman & Koning B.V.
Op 28-07-2014 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Baartman & Koning B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/14/547 Baartman & Koning B.V.:Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda, met bepaling dat de rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Kana Beheer B.V.
Op 25-07-2014 heeft rechtbank Midden-Nederland in zake het faillissement van Kana Beheer B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F. 14.672Kana Beheer B.V. dit faillissement is uitgesproken door Rechtbank Midden-Nederland locatie Lelystad en is overgedragen aan Rechtbank Amsterdam.
Rectificatie Kösen Koeriersdiensten B.V.
Op 25-07-2014 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Kösen Koeriersdiensten B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/14/554 Kösen Koeriersdiensten B.V.:Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Oost-Brabant, locatie 's-Hertogenbosch, met bepaling dat de rechtbank Oost-Brabant, locatie 's-Hertogenbosch, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Equator Europe B.V.
Op 25-07-2014 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Equator Europe B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F 10.953 Equator Europe B.V., dit faillissement heeft 16 mei 2014 op opheffingszitting gestaan, maar is nog niet opgeheven.
Rectificatie Vibelzee Jds Racing B.V.
Op 25-07-2014 heeft rechtbank Overijssel in zake het faillissement van Vibelzee Jds Racing B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Rectificatie inzake faillissement C/07/13/78 F ten name van Vibelzee JDS Racing B.V., gevestigd Veldhofstraat 45, 7213 AK Gorssel. De verificatievergadering van 1 augustus 2014 te 10:00 uur zal plaatsvinden te Almelo aan de Egbert Gorterstraat 5 en niet te Zwolle zoals eerder vermeld.
Rectificatie Vibelzee B.V.
Op 25-07-2014 heeft rechtbank Overijssel in zake het faillissement van Vibelzee B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Rectificatie inzake faillissement C/07/13/40 F ten name van Vibelzee B.V., gevestigd Veldhofstraat 45, 7213 AK Gorssel. De verificatievergadering van 1 augustus 2014 te 10:00 uur zal plaatsvinden te Almelo aan de Egbert Gorterstraat 5 en niet te Zwolle zoals eerder vermeld.
Rectificatie Witgoed Sales En Services B.V.
Op 25-07-2014 heeft rechtbank Limburg in zake het faillissement van Witgoed Sales En Services B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Witgoed Sales en Services B.V. (03/14/260 F) is overgedragen aan rechtbank Noord-Nederland, locatie Assen, met bepaling dat alle vervolgpublicaties door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie A.O.D. Omega Contract Onderhoud B.V.
Op 24-07-2014 heeft rechtbank Zeeland-West-Brabant in zake het faillissement van A.O.D. Omega Contract Onderhoud B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. inzake F 13/1078 A.O.D. Omega Contract Onderhoud B.V. is bij de uitspraak een verkeerd KvK nummer vermeld. Het KvK nummer is 20131731.
Rectificatie Groenewoud B.V.
Op 23-07-2014 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Groenewoud B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Groenewoud B.V. (F14/666) is uitgesproken door Rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Midden-Nederland, met bepaling dat Rechtbank Midden-Nederland vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Joosten & Partners Gouda B.V.
Op 18-07-2014 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Joosten & Partners Gouda B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/14/540 Joosten & Partners Gouda B.V.Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Rotterdam, locatie Rotterdam, met bepaling dat de rechtbank Rotterdam, locatie Rotterdam, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Crewworks B.V.
Op 17-07-2014 heeft rechtbank Midden-Nederland in zake het faillissement van Crewworks B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. 16/14/637F CREWWORKS B.V., Dit faillissement is uitgesproken door rechtbank Midden- Nederland. De zaak is overgedragen naar rechtbank Amsterdam, met bepaling dat rechtbank Amsterdam, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolgadvertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Stichting Pulz, Centrum Voor Kunsteducatie
Op 16-07-2014 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake de surseance van Stichting Pulz, Centrum Voor Kunsteducatie de volgende rectificatie gepubliceerd. S 14.21 STICHTING PULZ, CENTRUM VOOR KUNSTEDUCATIE, deze surseance van betaling is op 11 juli 2014 omgezet naar een faillissement (F 14.543)
Rectificatie Baco Fruits Europe B.V.
Op 16-07-2014 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Baco Fruits Europe B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Baco Fruits Europe B.V. (F10/14/654) is uitgesproken door Rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Den Haag, met bepaling dat Rechtbank Den Haag vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Agv Invest Nederland B.V.
Op 16-07-2014 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake het faillissement van Agv Invest Nederland B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F 14.559 AGV INVEST NEDERLAND B.V. Dit faillissement is uitgesproken door Rechtbank Oost-Brabant. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Overijssel (locatie Zwolle), met bepaling dat Rechtbank Overijssel vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie The Matters Group B.V.
Op 16-07-2014 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake het faillissement van The Matters Group B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F 14.553 THE MATTERS GROUP B.V. Dit faillissement is uitgesproken door Rechtbank Oost-Brabant. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht, met bepaling dat Rechtbank Midden-Nederland vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox, meldt u aan voor onze nieuwsbrief     
Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
E-mail adres:
Wachtwoord:
 
 
Nog niet geregistreerd? Klik hier om GRATIS te registreren.
Bezig met laden...