Home > Gepubliceerde rectificaties

Rectificaties

Een overzicht van alle door de rechtbank gepubliceerde rectificaties met betrekking tot faillissementen en surseances.

Rectificatie Comfin Services B.V.
Op 29-01-2015 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake het faillissement van Comfin Services B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement F 15/71 COMFIN SERVICES B.V., Edisonstraat 96A, 6902 PK Zevenaar, KvK nr. 23077028, wordt overgedragen aan de rechtbank Gelderland, locatie, met benoeming van mr. P.F.A. Bierbooms, tot rechter-commissaris en mr. C.L.P.J. Crombag, tot curator, met bepaling dat de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolgadvertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Amstelpoort B.V.
Op 29-01-2015 heeft rechtbank Limburg in zake het faillissement van Amstelpoort B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Inzake C03/15/9 F: Dit faillissement is overgedragen aan een ander arrondissement op 15 januari 2015.
Rectificatie Rijndec Trading Company Bv
Op 29-01-2015 heeft rechtbank Gelderland in zake het faillissement van Rijndec Trading Company Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. Abusievelijk is Rijndec Trading Company BV in een eerdere uitspraak vermeld.
Rectificatie Happy Panda B.V.
Op 29-01-2015 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Happy Panda B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/15/52 Happy Panda B.V.:Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag.De zaak is overgedragen aan de rechtbank Amsterdam met bepaling dat de rechtbank Amsterdam vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Thuiszorg Midden-Holland B.V.
Op 29-01-2015 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Thuiszorg Midden-Holland B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/15/54 Thuiszorg Midden-Holland B.V.:Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Rotterdam, met bepaling dat de rechtbank Rotterdam vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt, zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Contour Kliniek Nederland B.V.
Op 28-01-2015 heeft rechtbank Midden-Nederland in zake de surseance van Contour Kliniek Nederland B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. S 15/1Contour Kliniek Nederland B.V. Deze surseance is omgezet in een faillissement. Hiermee komt de crediteurenvergadering van 28 april 2015 om 11:00 te vervallen.
Rectificatie Daytona B.V.
Op 28-01-2015 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake het faillissement van Daytona B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F 15.69 Daytona B.V. Dit Faillissement is uitgesproken door Rechtbank Oost-Brabant. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Limburg, locatie Roermond, met bepaling dat Rechtbank Limburg, locatie Roermond, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolgadvertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd. Tot rechter-commissaris is benoemd mr. M.M. van Hommerig, rechter te rechtbank Limburg, locatie Roermond.
Rectificatie De Mâr Zuid B.V.
Op 28-01-2015 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake het faillissement van De Mâr Zuid B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F 15/70 DE MÂR ZUID B.V. Dit faillissement is uitgesproken door Rechtbank Oost-Brabant. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Noord Nederland, locatie Leeuwarden, met bepaling dat Rechtbank Noord Nederland, locatie Leeuwarden, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd. Tot rechter-commissaris is benoemd mr. H.J. Idzenga, rechter Rechtbank Noord Nederland, locatie Leeuwarden.
Rectificatie High Power Output B.V.
Op 28-01-2015 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van High Power Output B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van High Power Output B.V. (F10/15/73) is uitgesproken door Rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Den Haag.
Rectificatie Balkan Projects B.V.
Op 28-01-2015 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Balkan Projects B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Balkan Projects B.V. (F10/15/78) is uitgesproken door rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht.
Rectificatie Apenimon Products B.V.
Op 28-01-2015 heeft rechtbank Noord-Nederland in zake het faillissement van Apenimon Products B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Inzake Apenimon Products B.V., F 15/21, statutair gevestigd te Oudkerk, feitelijk te Amsterdam, zullen alle verdere publicaties worden verricht door de rechtbank Amsterdam.
Rectificatie Contour Kliniek Nederland B.V.
Op 26-01-2015 heeft rechtbank Midden-Nederland in zake de surseance van Contour Kliniek Nederland B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. S 15/1 Contour Kliniek Nederland B.V. In deze surseance is per abuis mr. M.H. de Vries, kantoorhoudende te Weesp, benoemd als bewindvoerder. Dit moet echtermr. M. de Vries, kantoorhoudende te Bussum, zijn.
Rectificatie Energiebau Solar Power Benelux B.V.
Op 26-01-2015 heeft rechtbank Limburg in zake het faillissement van Energiebau Solar Power Benelux B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. betreft (F.03/15/10): In het faillissement van Energiebau solar power benelux B.V. F.03/15/10 zijn de adresgegevens van de curator verkeerd. De juiste adresgegevens van mr. J.J.M.C. Huppertz zijn, postbus 131, 6200 AC Maastricht, telefoonnummer 043-3216640.
Rectificatie Universal Training Center B.V.
Op 22-01-2015 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Universal Training Center B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/14/925 Universal Training Center B.V.:voorheen genaamd Skyward Enterprises B.V.
Rectificatie Far West Supermarkten B.V.
Op 22-01-2015 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Far West Supermarkten B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F.09/15/29 FAR WEST SUPERMARKTEN B.V.Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Amsterdam met bepaling dat de rechtbank Amsterdam vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox, meldt u aan voor onze nieuwsbrief     
Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
E-mail adres:
Wachtwoord:
 
 
Nog niet geregistreerd? Klik hier om GRATIS te registreren.
Bezig met laden...