Actuele informatie over faillissementen en surseances

Rectificaties

Een overzicht van alle door de rechtbank gepubliceerde rectificaties met betrekking tot faillissementen en surseances.

 1 - 18 
Op 11-02-2016 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Prostaf B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F.09/16.76 Dit faillissement is uitgesproken door rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan rechtbank Noord-Nederland, locatie Leeuwarden, met bepaling dat rechtbank Noord-Nederland, locatie Leeuwarden vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt, zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Op 11-02-2016 heeft rechtbank Midden-Nederland in zake het faillissement van Gpi Almere B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. betreft F.16/16/45: GPI Almere B.V. is per 26 januari 2016 in staat van faillissement verklaard ipv 26 februari 2016
Op 11-02-2016 heeft rechtbank Midden-Nederland in zake het faillissement van Dotterbeemd Consultancy B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Dit faillissement is uitgesproken door Rechtbank Midden-Nederland, locatie Lelystad. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Gelderland, locatie Zutphen, met bepaling dat Rechtbank Gelderland, locatie Zutphen vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Op 10-02-2016 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Sustainable Growth Capital B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Sustainable Growth Capital B.V. (F10/16/78) is uitgesproken door Rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Midden-Nederland.
Op 10-02-2016 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Sustainable Growth Finance B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Sustainable Growth Finance (F10/16/79) is uitgesproken door Rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Midden-Nederland.
Op 10-02-2016 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Jovelin B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Jovelin B.V. is uitgesproken door Rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem.
Op 08-02-2016 heeft rechtbank Gelderland in zake het faillissement van M.N.S. Cargo Ltd de volgende rectificatie gepubliceerd. C/05/16/77 F. Dit faillissement is ter verdere afhandeling overgedragen aan de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen.
Op 05-02-2016 heeft rechtbank Midden-Nederland in zake het faillissement van Wefab Holding B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. vervanging rechter-commissaris A.K. Korteweg door D.M.Staal per 22-12-2014.
Op 04-02-2016 heeft rechtbank Gelderland in zake het faillissement van Thisworks Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. In dit faillissement is abusievelijk gepubliceerd dat het op 26 januari 2016 is geëindigd door het verbindend worden van de slotuitdelingslijst. Dit is dus niet het geval.
Op 04-02-2016 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Nu Wonen Den Haag B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F.09/16/43 Dit faillissement is uitgesproken door rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan rechtbank Rotterdam, met bepaling dat rechtbank Rotterdam vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt, zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Op 04-02-2016 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Roblo Wonen B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F.09/16/44 Dit faillissement is uitgesproken door rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan rechtbank Rotterdam, met bepaling dat rechtbank Rotterdam vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt, zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Op 04-02-2016 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Nijtram B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/16/45 Nijtram B.V.;Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht met bepaling dat de rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt, zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Op 04-02-2016 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Surtronic International B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F.16.47Surtronic International B.V.Dit faillissement is uitgesproken door Rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan rechtbank Amsterdam, met bepaling dat rechtbank Amsterdam, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Op 04-02-2016 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake de surseance van Bakker Roel Brokking B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. S 16/1 BAKKER ROEL BROKKING B.V. Deze surseance van betaling is uitgesproken door rechtbank Oost-Brabant, met bepaling dat Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd. Tot rechter-commissaris is benoemd mr. D.M. Staal, rechter te Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht.
Op 03-02-2016 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake het faillissement van Rw Slooptechniek B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. In F 13.151 RW SLOOPTECHNIEK B.V., Pastoor de Grootstraat 5, 5472 PC Loosbroek, KvK 51863448, is abusievelijk vermeld dat het faillissement is geeindigd op 18 december 2016 door middel van het verbindend worden van de uitdelingslijst. Dit moet zijn 18 december 2015.
 1 - 18 

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland