Home > Gepubliceerde rectificaties

Rectificaties

Een overzicht van alle door de rechtbank gepubliceerde rectificaties met betrekking tot faillissementen en surseances.

Rectificatie A.O.D. Omega Contract Onderhoud B.V.
Op 24-07-2014 heeft rechtbank Zeeland-West-Brabant in zake het faillissement van A.O.D. Omega Contract Onderhoud B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. inzake F 13/1078 A.O.D. Omega Contract Onderhoud B.V. is bij de uitspraak een verkeerd KvK nummer vermeld. Het KvK nummer is 20131731.
Rectificatie Groenewoud B.V.
Op 23-07-2014 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Groenewoud B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Groenewoud B.V. (F14/666) is uitgesproken door Rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Midden-Nederland, met bepaling dat Rechtbank Midden-Nederland vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Joosten & Partners Gouda B.V.
Op 18-07-2014 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van Joosten & Partners Gouda B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/14/540 Joosten & Partners Gouda B.V.Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Rotterdam, locatie Rotterdam, met bepaling dat de rechtbank Rotterdam, locatie Rotterdam, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Crewworks B.V.
Op 17-07-2014 heeft rechtbank Midden-Nederland in zake het faillissement van Crewworks B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. 16/14/637F CREWWORKS B.V., Dit faillissement is uitgesproken door rechtbank Midden- Nederland. De zaak is overgedragen naar rechtbank Amsterdam, met bepaling dat rechtbank Amsterdam, vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolgadvertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Stichting Pulz, Centrum Voor Kunsteducatie
Op 16-07-2014 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake de surseance van Stichting Pulz, Centrum Voor Kunsteducatie de volgende rectificatie gepubliceerd. S 14.21 STICHTING PULZ, CENTRUM VOOR KUNSTEDUCATIE, deze surseance van betaling is op 11 juli 2014 omgezet naar een faillissement (F 14.543)
Rectificatie Baco Fruits Europe B.V.
Op 16-07-2014 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Baco Fruits Europe B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. Het faillissement van Baco Fruits Europe B.V. (F10/14/654) is uitgesproken door Rechtbank Rotterdam. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Den Haag, met bepaling dat Rechtbank Den Haag vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Agv Invest Nederland B.V.
Op 16-07-2014 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake het faillissement van Agv Invest Nederland B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F 14.559 AGV INVEST NEDERLAND B.V. Dit faillissement is uitgesproken door Rechtbank Oost-Brabant. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Overijssel (locatie Zwolle), met bepaling dat Rechtbank Overijssel vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie The Matters Group B.V.
Op 16-07-2014 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake het faillissement van The Matters Group B.V. de volgende rectificatie gepubliceerd. F 14.553 THE MATTERS GROUP B.V. Dit faillissement is uitgesproken door Rechtbank Oost-Brabant. De zaak is overgedragen aan Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht, met bepaling dat Rechtbank Midden-Nederland vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie The Art Of Camouflage Store Den Haag Bv
Op 11-07-2014 heeft rechtbank Den-Haag in zake het faillissement van The Art Of Camouflage Store Den Haag Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. F09/14/531 The Art of Camouflage Store Den Haag B.V.:Dit faillissement is uitgesproken door de rechtbank Den Haag. De zaak is overgedragen aan de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, met bepaling dat de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem vanaf heden alle taken die de wet aan de rechtbank opdraagt zal vervullen. Alle vervolg advertenties zullen eveneens door deze rechtbank worden verzorgd.
Rectificatie Taxi Midden Gelderland Bv
Op 11-07-2014 heeft rechtbank Gelderland in zake het faillissement van Taxi Midden Gelderland Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. In dit faillissement is per abuis mr. M.A. Smits tot curator benoemd. Mr. Smits is echter nooit curator geweest in dit faillissement.
Rectificatie Jaarfeestartikelen Bv
Op 11-07-2014 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Jaarfeestartikelen Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. In het faillissement C/10/14/633 F JAARFEESTARTIKELEN B.V. wordt toegevoegd dat voorheen werd gehandeld onder de naam: MORET FEESTARTIKELEN B.V.
Rectificatie Seizoenfeestartikelen Bv
Op 11-07-2014 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Seizoenfeestartikelen Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. In het faillissement C/10/14/630 SEIZOENFEESTARTIKELEN B.V. wordt toegevoegd dat voorheen werd gehandeld onder de naam: SELL A BRATE B.V.
Rectificatie Concepts4Life Bv
Op 11-07-2014 heeft rechtbank Rotterdam in zake het faillissement van Concepts4Life Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. In het faillissement 10/14/636 F van CONCEPTS4LIFE B.V.is mr. R. Kruisdijk als tweede rechter-commissaris benoemd.
Rectificatie Taxi Midden Gelderland Bv
Op 11-07-2014 heeft rechtbank Gelderland in zake het faillissement van Taxi Midden Gelderland Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. In dit faillissement is per abuis mr. M.A. Smits tot curator benoemd. Mr. Smits is echter nooit curator geweest in dit faillissement.
Rectificatie Q-Collect Bv
Op 09-07-2014 heeft rechtbank Oost-Brabant in zake de surseance van Q-Collect Bv de volgende rectificatie gepubliceerd. De surseance van betaling S14.22 Q-Collect B.V. is op 4 juli 2014 omgezet in een faillissement. De curator is mr. D.P. Schalken en het nieuwe insolventienummer is F14.523.

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox, meldt u aan voor onze nieuwsbrief     
Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
E-mail adres:
Wachtwoord:
 
 
Nog niet geregistreerd? Klik hier om GRATIS te registreren.
Bezig met laden...